Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0
U bevindt zich hier:

Illy MIE capsules aanbiedingen

De illy capsules zijn bij Bobplaza altijd zeer scherp waardoor je nooit teveel betaalt. Daarnaast zijn deze ook regelmatig in de aanbieding, dus alle reden om onze website en social media in de gaten te houden.

De koffie van illy heeft een zeer bekende en populaire smaak. De illy MIE capsules zorgen namelijk voor een kopje koffie met een fluweelzachte smaak met een licht zoetje als accent. Illy maakt voor haar capsules gebruik van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen met ieder een eigen identieke smaak. Deze bonen worden aandachtig geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. 

De twist van de verschillende illy MIE capsules zit ‘m in de verschillende gebieden waar de koffiebonen verwerkt, gebrand en geëxtraheerd worden. Ieder gebied heeft namelijk zijn eigen gebruiken en rituelen met betrekking tot het productieproces van de capsules. Hierdoor zet jij in een handomdraai een perfecte espresso zoals een echte Barista dit zou doen!

De afkorting MIE staat voor ‘Metodo Iperespresso’ wat verwijst naar de methode die gehanteerd wordt om de capsules te produceren. Het geheim van deze capsules bestaat uit de aandachtig geselecteerde melange van de verschillende Arabica koffiebonen. Dit zorgt voor een espresso met een aromatische, fluweelzachte en intense smaak met als puntje op de i, een verrukkelijke hazelnootkleurige en stevige crèma laag. 

Bobplaza is niet alleen DE plek om voordelige illy MIE capsules te bestellen maar wij zijn ook de enige webshop die de Idillyum capsules aanbiedt. Idillyum is ontstaan door 30 jaar lange wetenschappelijke onderzoeken van illy. Zij maken voor deze unieke capsules gebruik van Laurina Arabica bonen welke enkel geteeld worden in El Salvador. Deze bonen resulteren in een bijzondere smaak met tonen van karamel, chocolade, fruit en een laag niveau van natuurlijke cafeïne.

De illy MIE capsules zijn geschikt voor de Iperespresso apparaten, waaronder de FrancisFrancis X1, X7, X8, Y1 of Y3.
Hiervan hebben wij een aantal demomodellen in onze showroom staan om deze te proberen en de koffie te proeven. Kom gezellig langs tijdens het winkelen in Haarlem!

Naast de illy capsules hebben wij nog veel meer producten van illy, zoals: gemalen koffie, ESE servings, filter capsules en koffiebonen.