Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

Illy MIE capsules 6 pack Monoarabica serie 2

Adviesprijs € 65,00
Onze prijs € 57,45
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Artikelnummer: 326 EAN: 8003753974842
Omschrijving

Illy MIE capsules 6 pack Monoarabica serie 2

De inhoud van deze doos met blikken Illy capsules bestaat uit:

- 2 x MIE Monoarabica Colombia
- 2 x MIE Monoarabica Brazil
- 2 x MIE Monoarabica Costa Rica

Als eerste in Nederland introduceert Bobplaza de nieuwe smaken van Illy! De tweede serie Monoarabica capsules wel te verstaan. Een nieuwe lijn met spraakmakende koffie soorten uit één van de meest bijzonderste uithoeken ter wereld. We spreken hier over de smaken: Colombia, Brazil en Costa Rica. Drie van de meest unieke smaken die Illy tot nu toe heeft ontwikkeld, ontstaan door specifieke groei omstandigheden zoals weersomstandigheden, hoogte, en grondsoort.

Colombia: De uitzonderlijke groeiomstandigheden van de koffiebonen in Colombia is ontstaan door het Andes gebergte wat het tot een uniek gebied van klimaat, hoogte en grondsoort maakt. Deze koffie heeft een rijk aroma en heeft een perfecte balans tussen zoet, bitter en zuur. Let vooral op het verrassende vleugje karamel en gedroogd fruit met chocolade en een subtiele hint van verse toast.

Brazil: De Brazil koffie groeit in het Cerrado Mineiro gebied waar opmerkelijke weersomstandigheden de savana heersen. Door de extreme droogte en de forse regenbuien is dit een ideaalbeeld gebleken voor het groeien van deze koffie. De Brazil is een intense koffie, maar zeer prettig te drinken. Ook deze heeft zeer aanwezige chocolade tinten met een prettige afdronk. Een ware smaak revolutie!

Costa Rica: De teelt van de koffie in Costa Rica wordt gekenmerkt door de aandacht die word besteed aan de duurzaamheid en het milieu. Het nauwkeurig omgaan van de teelt heeft een zeer positieve uitwerking op de biodiversiteit ervan. De koffie beheerst een perfecte samenhang tussen zuurheid en zoetheid, body en bitterheid. Daarbij worden de subtiele smaken van chocolade en karamel verrijkt door de aanwezigheid van geroosterd brood, sinaasappel, honing en vanille. 

Andere klanten kochten ook:
illy Francis Francis X7.1 Rood

illy Francis Francis X7.1 Rood

Adviesprijs € 199,00 € 135,00
Bob's Choice illy Melkopschuimer

illy Melkopschuimer

Adviesprijs € 79,00 € 69,00
illy Espresso kop en schotel

illy Espresso kop en schotel

Staffelprijs € 15,95 € 16,95