Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

illy MIE capsules 6 pack Monoarabica serie 1

Adviesprijs € 65,00
Onze prijs € 57,45
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Artikelnummer: 325 EAN: 8003753943695
Omschrijving

De inhoud van deze doos met blikken Illy capsules is:

- 2 x MIE Monoarabica Brazil
- 2 x MIE Monoarabica Ethiopia     
- 2 x MIE Monoarabica Guatemala

Als eerste in Nederland introduceert Bobplaza de nieuwe smaken van Illy! De Monoarabica capsules wel te verstaan. Een nieuwe lijn met spraakmakende koffie soorten uit één van de meest bijzonderste uithoeken ter wereld. We spreken hier over de smaken: Brazil, Ethiopia, en Guatemala.
Drie van de meest unieke smaken die Illy tot nu toe heeft ontwikkeld, ontstaan door specifieke groei omstandigheden zoals weersomstandigheden, hoogte, en grondsoort.

De Guatemala koffie wordt geplukt op de Huehuetenango gebergte waar de groei op 2 km hoogte wordt mogelijk gemaakt door de warme wind vanuit Mexico. Deze onmogelijk prachtige koffie is een sterke, maar ook zoetige koffie met een duidelijke chocolade ondertoon. Opgevolgd met vleugen van caramel, citrus en honing.

De Brazil koffie groeit in het Cerrado Mineiro gebied waar opmerkelijke weersomstandigheden de savana heersen. Door de extreme droogte en de forse regenbuien is dit een ideaalbeeld gebleken voor het groeien van deze koffie. De Brazil is een intense koffie, maar zeer prettig te drinken. Ook deze heeft zeer aanwezige chocolade tinten met een prettige afdronk. Een ware smaak revolutie!

De Ethiopia koffie komt van de legendarische Yirgacheffe omgeving. Deze staat bekend als één van de eerste gebieden van de oorsprong van koffie en daarmee ook één van de beste koffiesoorten. De dicht begroeide omgeving van de koffiestruiken maakt het een uitdaging om deze te plukken. Hierdoor is alleen handplukken nog mogelijk. De Ethiopia koffie is zoet en subtiel. Dit is een koffie waarbij de zoete ondertonen van citrus en jasmijn worden vergezeld met de zacht bittere smaak van een karakteristieke Ethiopië koffie.

Andere klanten kochten ook:
Illy MIE capsules 12 pack assortiment

Illy MIE capsules 12 pack assortiment

Adviesprijs € 120,00 € 114,95
Bob's Choice illy Melkopschuimer

illy Melkopschuimer

Adviesprijs € 79,00 € 69,00