Bodum Columbia Cafetiere dubbelwandig (12 kops) RVS Mat
Bodum Columbia Cafetiere dubbelwandig (12 kops) RVS Mat

Bodum Columbia Cafetiere dubbelwandig (12 kops) RVS Mat

Adviesprijs 149,00
129,00 (incl. BTW)
  1. Cafetiere en koffiepot in één
  2. Koffie blijft extra lang warm dankzij dubbele wand
  3. Vaatwasmachinebestendig
1 andere uitvoering(en)

Bodum Columbia cafetiere dubbelwandig (12 kops) RVS Mat

De Bodum Columbia Cafetiere is een echte aanwinst voor elke koffieliefhebber. Met deze stijlvolle cafetiere maak je namelijk in een mum van tijd een vers en heerlijk kopje koffie. Omdat deze cafetiere tevens functioneert als koffiepot kan je de koffie op een stijlvolle manier uitschenken. De cafetiere van Bodum is voorzien van een dubbele wand van RVS. Hierdoor blijft je koffie extra lang warm. 

De cafetiere is zeer eenvoudig in zijn gebruik. Je vult de koffiepot met grof gemalen koffie (van gijn gemalen koffie kan het filter verstopt raken). Vervolgens schenk je heet water, niet kokend, in de pot en roer dit goed door. Zet de filterplunjes eenheid op de pot en draai het deksel om het schenktuitje af te sluiten. Nadat je de koffie ongeveer vier minuten hebt laten trekken druk je het filter licht naar beneden. Door deze handeling wordt het proces onderbroken en kun je gaan genieten van je vers gezette koffie. 

De Bodum Columbia Cafetiere kan dankzij het gebruik van RVS gereinigd worden in de vaatwasmachine. Met zijn inhoud van 1,5 liter is de cafetiere goed voor 12 koppen thee. 

Overige informatie

Inhoud: 1500ml
Materiaal: RVS Mat
Artikelnummer: 131257
EAN: 727015347356