Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

Espressions Bonenmaler Australia EP0700

Adviesprijs € 329,00
Onze prijs € 219,00
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Artikelnummer: 70045 EAN: 8756571110700
Omschrijving

Ontworpen & ontwikkeld in Australië
De Espressions Precision is een fraai vormgegeven bonenmaler uit Australië. De fraaie compacte behuizing is uitgevoerd in metaal. Tijdens het malen heeft u optimaal zicht op het maalresultaat dankzij de fraaie witte ledverlichting. De antistatische maalkamer zorgt ervoor dat er weinig koffie achterblijft in de machine, kortom altijd vers gemalen koffie.

Handmatig of automatisch doseren
Met de Espressions Precision maalt u in een handomdraai verse koffie direct in uw filterdrager. De Espressions Precision kunt u zowel gebruiken met timer als zonder. Zodra u de maler op handmatig malen zet kunt u de maler laten malen door de filterdrager tegen de knop onder uitloop te duwen. Vindt u de filterdrager vol genoeg, dan trekt u de filterdrager terug en stopt de machine met malen. Ideaal voor als u zelf wilt doseren. De instelbare timer helpt u iedere keer weer de juiste hoeveelheid koffie te malen. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 500 gram en is getint waardoor uw bonen worden beschermd tegen zonlicht.

Zeer stil & consistent maalresultaat
De Espressions Precision is uitgevoerd met een riemaandrijving gekoppeld aan een 130 W motor. De dubbele lagers in de maal as minimaliseren de zijdelingse bewegingen. Hierdoor doet de Espressions Precisions zeer stil en precies zijn werk. De maalgraad kunt u in maar liefst 30 verschillende standen instellen. Hierdoor heeft u altijd de gewenste maalgraad van fijne espressomaling tot grove cafetière maling.

Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano

Geels Espresso Milano

Vanaf € 15,95 € 17,95
Geels Espresso Venetie

Geels Espresso Venetie

Vanaf € 16,50 € 17,95
Mocca dor Aureo

Mocca dor Aureo

Staffelprijs € 18,25 € 19,50