Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

ECM Casa IV Espressomachine

Adviesprijs € 989,00
Onze prijs € 899,00
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Binnen 2-3 werkdagen in huis!
Materiaal: RVS
Artikelnummer: 3146 EAN: 4260013820033
Omschrijving

De ECM Casa IV is een halfautomatische espressomachine gemaakt van RVS. Deze machine maakt espresso met behulp van gemalen koffiebonen. De machine is zeer compact en heeft een inhoud voor 2,8 liter water. Tevens beschikt deze over leidingen van koper welke zorgen voor hoge temperaturen zonder dat er kalk ontstaat. Naast het maken van een espresso kan je met het roteerbare stoompijpje melk opschuimen voor een heerlijke caffé latte of cappuccino. 

De ECM zetgroep zorgt voor een goede extractie en is voorzien van een roestvrijstalen boiler die zeer snel de gewenste temperatuur bereikt. Je kunt zelf bepalen met welke druk je de espresso wenst te zetten. Daarbij maakt de machine maakt nauwelijks geluid dankzij de isolerende behuizing, welke drukstand je ook kiest! 

Wanneer je voornamelijk espresso drinkt en af en toe een latte macchiato of cappuccino maakt, is deze machine zonder warmtewisselaar echt iets voor jou. De standaard koffietemperatuur van deze machine ligt rond de 86˚C. Wanneer je melk wenst op te schuimen zal de koffietemperatuur opgewarmd worden tot stoomtemperatuur (ongeveer 125˚C). Wanneer deze temperatuur bereikt is kun je de melk gaan opschuimen. Als je na het opschuimen van de melk meteen weer een espresso wilt zetten dan moet je de machine eerst ontluchten door het water door de boiler te laten lopen zodat de temperatuur weer afkoelt naar koffietemperatuur. 

De ECM Casa IV heeft een mooi design. Zo is het waterreservoir netjes weggewerkt bovenop de machine onder de kopjeswarmer. De drukmeter en de ECM badge zijn ook leuke details van deze machine. De machine is voorzien van eenvoudige controlelampen en schakelaar zodat je in een oogopslag kunt zien welke functies er aan staan. De machine heeft onder andere controlelampjes voor de koffieschakelaar, thermostaat en de heet waterschakelaar. De druk van de machine is instelbaar en af te lezen van een stijlvolle en klassieke manometer. Omdat de machine slechts 20,5 cm breed is past hij zelfs in het kleinste hoekje van je keuken. 

Specificaties:

  • Afmetingen: H 35 x B 21 x D 44 cm
  • Gewicht: 14 kg
  • Vermogen: 1200 Watt
  • Materiaal: RVS
  • Uitneembaar waterreservoir van 2,8 liter
  • Koperen single-boiler van 0,4 liter 
  1. Koperen leidingen en een boiler van RVS
  2. Instelbare druk voor de perfecte espresso
  3. Voorzien van warmtewisselaar voor gelijktijdig stomen en koffie bereiden

Andere klanten kochten ook:
ECM Waterfilter 2 stuks

ECM Waterfilter 2 stuks

Staffelprijs € 18,95 € 19,95
ECM Reinigingstabletten

ECM Reinigingstabletten

Staffelprijs € 9,65 € 9,95
ECM Casa bonenmaler

ECM Casa bonenmaler

Adviesprijs € 499,00 € 429,00