Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0
GRATIS KOFFIEPAKKET t.w.v. €70,- illy Y5 Milk Iperespresso Espresso en Coffee Zwart - 1

illy Y5 Milk Iperespresso Espresso en Coffee Zwart

Adviesprijs € 315,00
Onze prijs € 244,90
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Systeem: illy MIE Capsules Kleur: Zwart
Merk: Francis Francis
Artikelnummer: 426 EAN: 8027785120176
Omschrijving

De illy Y5 Milk Iperespresso Espresso & Coffee is met stip de meest veelzijdige machine van illy. Deze machine is namelijk geschikt voor het maken van espresso, filterkoffie, ristretto, lungo, cappuccino, latte macchiato, warme melk en heet water voor een kop thee of soep. Met één druk op de knop een tal van mogelijkheden!

Er is een grote aanpassing gedaan op de voormalige Y5 Milk die recentelijk van de markt is gehaald. De nieuwe variant van de Y5 Milk maakt namelijk gebruik van een geheel nieuwe techniek die ook een normale kop koffie kan zetten. Voorheen kon je met deze machine kiezen voor de Lungo capsules maar dan was de hoeveelheid koffie nog steeds niet optimaal. Speciaal voor de nieuwe Y5 Milk zijn er andere filtercapsules geïntroduceerd. De geschikte filtercapsules voor de nieuwe Y5 Milk worden niet geleverd in de vertrouwde illy blikken maar in een illy design box.

Bij het ontwikkelen van deze machine is illy helemaal meegegaan met de huidige trends. De machine is namelijk gemaakt van duurzame materialen zoals gehard glas en aluminium. De illy Y5 Milk Iperespresso Espresso & Coffee is niet alleen maatschappelijk verantwoord maar is ook nog eens zeer compact, modern en stijlvol. Daarbij zit alles wat je nodig hebt aan de voorkant van de machine. Denk hierbij aan de bedieningsicoontjes, de watertank, het melkreservoir en de opvangcontainer voor de gebruikte capsules. Handig he?!

De illy Y5 Milk Iperespresso Espresso & Coffee is voorzien van touchscreen icoontjes waarmee je een keuze kunt maken uit de verschillende bereidingsmogelijkheden. Je plaatst simpelweg je kopje onder de schenkpijp, drukt het gewenste icoontje in en binnen een mum van tijd voorziet de machine jou van een verrukkelijke koffievariant, heet water of warme melk. Naar wens kan je voor elke koffievariant de standaard hoeveelheid instellen zodat je mok of kop met de juiste inhoud gevuld wordt. 

  1. Meeste veelzijdige machine van illy
  2. Zeer eenvoudig te bedienen
  3. Stijlvol en duurzaam design

Voor deze nieuwe Y5 Milk kan je zowel de illy Iperespresso capsules als de nieuwe filterkoffie capsules gebruiken!

1 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
illy filter capsules Donker

illy filter capsules Donker

Vanaf € 8,25 € 8,50
illy filter capsules Normaal

illy filter capsules Normaal

Vanaf € 8,25 € 8,50
illy filter capsules Cafeinevrij

illy filter capsules Cafeinevrij

Vanaf € 8,25 € 8,50