Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag gesloten
U bevindt zich hier: Koffieapparatuur - Capsulemachines - illy Francis Francis Y5 Milk Wit

illy Francis Francis Y5 Milk Wit

Adviesprijs 289,00
Onze prijs 289,00
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Merk: illy Francis Francis Kleur: Wit
Systeem: Iperespresso capsules Afmetingen (B x H x D): 21,5 x 24,5 x 28,5 cm
Artikelnummer: 436 EAN: 8027785120190
Omschrijving

illy Francis Francis Y5 Milk Wit

  1. Meeste uitgebreide machine van illy
  2. Optimaal gebruiksgemak
  3. Duurzaam en strak design

De illy Y5 Milk Iperespresso Espresso & Coffee is duidelijk de meest uitgebreide machine van illy. Met deze machine kan je namelijk niet alleen espresso, koffie, lungo en filterkoffie maken maar ook een heerlijke ristretto, cappuccino, latte macchiato en warme melk. Indien wenselijk kan je zelfs heet water aftappen voor een kop soep of thee. Oftewel, talloze mogelijkheden in één machine!

Zoals misschien bekend is, is recentelijk de voormalige Y5 Milk van de markt gehaald. Illy heeft echter de nieuwe variant geïntroduceerd met een geheel nieuwe techniek waarmee je nu ook een normale kop koffie kan zetten. Wanneer je voorheen gebruik maakte van een Lungo capsule, was de hoeveelheid koffie niet geheel naar ieders wens. Bij de nieuwe Y5 Milk zie je echter een duidelijk verschil in hoeveelheid wanneer je een Lungo capsule gebruikt of een normale capsule kiest. Speciaal voor deze nieuwe machine heeft illy andere filtercapsules geïntroduceerd, deze worden niet geleverd in de vertrouwde illy blikken maar in een illy design box.

Tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces van de nieuwe Y5 Milk heeft illy ingespeeld op de huidige trends. De machine is namelijk maatschappelijk verantwoord doordat er gebruik is gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en gehard glas. Naast het feit dat deze machine niet schadelijk is voor het milieu, is deze ook nog eens zeer modern, compact en stijlvol. Daarbij zijn de watertank, het melkreservoir, de bedieningsicoontjes en de opvangcontainer allemaal geplaatst aan de voorkant van de machine voor het optimale gebruiksgemak!

De illy Y5 Milk Iperespresso Espresso & Coffee is te bedienen middels de touchscreen icoontjes waarmee je een keuze maakt uit de talloze bereidingsmogelijkheden. is voorzien van touchscreen icoontjes waarmee je een keuze kunt maken uit de verschillende bereidingsmogelijkheden. Je plaatst simpelweg je kopje onder de schenkpijp, klikt op het icoontje van de door jou gewenste koffievariant en binnen no time wordt je kopje gevuld. Het is tevens mogelijk om voor elke koffievariant de door jou gewenste hoeveelheid als standaard in te stellen.

Geen reinigingstabletten nodig

Klik hier voor meer informatie over de lopende illy acties.

Andere klanten kochten ook:
illy Filter Capsules Donker

illy Filter Capsules Donker

Vanaf 8,15 8,50
illy Filter Capsules Normaal

illy Filter Capsules Normaal

Vanaf 8,15 8,50
illy Capsules Iperespresso Proefpakket

illy Capsules Iperespresso Proefpakket

Tijdelijk uitverkocht