Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Koffieapparatuur - Espressomachines - ROK Espresso Koffiemaker Koper

ROK Espresso Koffiemaker Koper

Adviesprijs 219,00
Onze prijs 189,00
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Merk: ROK Espresso Type: Espressomaker
Kleur: Koper
Artikelnummer: 1449 EAN: 5060309230053
Omschrijving

ROK Espresso Koffiemaker Koper

  1. Geschikt voor espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato
  2. Zeer gemakkelijk in gebruik
  3. Verschillende design awards gewonnen

Met de ROK Espressomaker zet je in een handomdraai een heerlijke espresso, koffie of cappuccino. Je vult het piston met de gemalen koffie en drukt dit aan met de onderkant van het schepje dat mee wordt geleverd. Je bevestigd de piston aan de Presso en vult het waterreservoir met heet water tot een centimeter boven het metaal. Trek de hendels vervolgens omhoog en druk deze naar beneden tot je merkt dat er een kleine tegendruk is. Je wacht drie seconden en dan druk je de hendels helemaal naar beneden. Je kunt deze handeling herhalen tot er naar jouw mening genoeg koffie in je kopje zit. 

De Presso heeft een tamper met een diameter van 49mm wat geen standaard maat is. Voor de Presso zijn er dan ook geen twee verschillende filtermaten. Echter kun je met behulp van de hoeveelheid heet water en gemalen koffie bepalen of je één of twee (of een dubbele) espresso zet. Dit kun je eenvoudig realiseren door het streepje op de zuiger als maatstaf aan te houden. Het onderste streepje is voor één espresso en het bovenste streepje is voor twee of een dubbele espresso. 

De Presso ROK Espressomaker wordt onder andere geleverd met een melkopschuimer. Deze kun je gebruiken om een verrukkelijke cappuccino of latte macchiato te maken. Ook dit is zeer eenvoudig. Je verwarmt de gewenste hoeveelheid melk in een pannetje of in de magnetron. Dit schenk je in een glas of beker en schuim je op met de melkopschuimer. Plaats je glas of mok met de opgeklopte melk onder de Presso en voeg de gewenste hoeveelheid espresso toe. 

PRESSO werkt sinds 2012 samen met ROK Kitchen tools en samen hebben zij een aantal verbeteringen toegepast op de Presso. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat de Presso meerdere design awards heeft gewonnen. De meest belangrijke verbeteringen zijn een mooiere afwerking, sterkere hendels die je niet kunt breken, verbeterde aluminiumlegering, zuigerhuis en melkopschuimer. 

De Presso ROK Espressomaker wordt geleverd met een mooi bewaarblik, melkopschuimer, piston en maatschepje. 

3 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano

Geels Espresso Milano

Vanaf 15,95 17,95
Bodum Bistro elektrische bonenmaler klein Zwart

Bodum Bistro elektrische bonenmaler klein Zwart

Adviesprijs 39,90 34,90
ROK Espresso Bonenmaler

ROK Espresso Bonenmaler

Adviesprijs 319,00 250,00