ROK Espresso Koffiemaker Rood
ROK Espresso Koffiemaker Rood
ROK Espresso Koffiemaker Rood
ROK Espresso Koffiemaker Rood
ROK Espresso Koffiemaker Rood
ROK Espresso Koffiemaker Rood

ROK Espresso Koffiemaker Rood

Adviesprijs 219,00
189,00 (incl. BTW)
  1. Geschikt voor espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato
  2. Heeft meerdere design awards gewonnen
  3. Zeer eenvoudig in gebruik
1 andere uitvoering(en)
Omschrijving

ROK Espresso Koffiemaker Rood

De Presso ROK Espressomaker is zeer compact en ideaal om thuis, op je werk of op vakantie een perfecte espresso te maken. Je kunt de Presso ook gebruiken om een heerlijke koffie, cappuccino of latte macchiato te maken daar deze geleverd wordt met een melkopschuimer. 

De Presso is zeer eenvoudig in gebruik, het enige wat je nodig hebt is heet water en gemalen koffie. Allereerst vul je de piston met gemalen koffie en druk dit aan met de onderkant van het maatschepje wat meegeleverd wordt. Je bevestigt de piston in de Presso en vult het waterreservoir tot een centimeter boven het metaal met heet water. Haal de hendels van de Presso nu omhoog en duw deze omlaag totdat je enige druk voelt, houd de hendels nu drie seconden vast. Duw vervolgens de hendels helemaal omlaag en herhaal deze handeling totdat de gewenste hoeveelheid koffie in je kopje zit. 

De Presso ROK Espressomaker is voorzien van een tamper met een diameter van 49 mm. Dit is geen standaard maat. De Presso heeft maar één filtermaat. Echter kun je aan de hand van de hoeveelheid gemalen koffie en heet water bepalen of je één of twee (of een dubbele) espresso zet. Dit kun je doen door het streepje op de zuiger te gebruiken. Het bovenste streepje is voor twee of een dubbele espresso, houd je het onderste streepje aan dan kun je één espresso zetten. 

Sinds 2012 werkt PRESSO samen met ROK Kitchentools en samen hebben zij een aantal verbeteringen toegepast op de Presso. Zo zijn de aluminiumlegering, de melkopschuimer en het zuigerhuis verbeterd, de hendels zijn sterker zodat deze niet kunnen breken en de Presso is mooier afgewerkt. Dankzij deze ontwikkelingen heeft de Presso meerdere design awards gewonnen. 

De Presso wordt geleverd met een piston, maatschepje en melkopschuimer en wordt verzonden in een mooi opbergblik. 

Overige informatie

Merk: ROK Espresso
Type: Espressomaker
Kleur: Rood
Artikelnummer: 1446
EAN: 5060309230039
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano

Geels Espresso Milano

Vanaf 15,95 17,95
ROK Espresso Bonenmaler

ROK Espresso Bonenmaler

Adviesprijs 319,00 250,00