Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

Dopper Special Edition van Gogh Sunflowers

Speciaal ontworpen in samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam
Adviesprijs € 19,50
Onze prijs € 17,50
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Inhoud: 450 ml Kleur: Geel
Artikelnummer: 7301 EAN: 8718469120802
Omschrijving

Dopper is onlangs een samenwerking aangegaan met het Van Gogh Museum in Amsterdam. Samen hebben zij deze special edition ontwikkeld. De cup van deze gele Dopper is bedrukt met het welbekende kunstwerk van de wereldberoemde Vincent van Gogh, de 'Sunflowers'.

Dit kunstwerk is door Vincent van Gogh geschilderd in 1889. Dit kunstwerk heeft hij gemaakt om indruk te maken op zijn beste vriend Paul Gauguin. Met deze vrolijke Dopper haal jij niet alleen het zonnetje in huis maar kan je ook zeggen dat je eigenaar bent van een echte Van Gogh! Deze Dopper is een leuk om cadeau te geven maar natuurlijk ook om voor jezelf te bestellen!

Dopper is gaan samenwerken met het Van Gogh Museum omdat zij veel gelijkenissen met elkaar hebben. Van Gogh wilde bijvoorbeeld graag de schoonheid van de natuur op het doek weergeven en Dopper wilt deze natuur graag behouden. Dit doet Dopper door het produceren van de herbruikbare waterfles die het afval van vervuilende wegwerpflesjes reduceren. Daarbij steunt Dopper waterprojecten in Nepal omdat zij vinden dat water voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn! Met jouw aankoop draag jij ook een steentje bij aan dit project.

Inhoud: 450 ml
Materiaal: Kunststof
Kleur: Geel
Afmetingen: 24 cm hoog en een diameter van 6 cm
Alle Doppers zijn BPA (Bisfenol A) vrij

1 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
Dopper Water Cocktail boek Funky Guitar

Dopper Water Cocktail boek Funky Guitar

Adviesprijs € 6,95 € 5,50