Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00

Dopper Special Edition van Gogh Almond Blossom

Speciaal ontworpen in samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam
Adviesprijs 19,50
Onze prijs 17,50
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Merk: Dopper Inhoud: 450ml
Materiaal: Kunststof Kleur: Blauw
Artikelnummer: 7300 EAN: 8718469120796
Omschrijving

Dopper Special Edition van Gogh Almond Blossom

  1. In samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam
  2. Special Edition 
  3. Uniek design

Dopper is een samenwerking gestart met het Van Gogh Museum in Amsterdam. Samen hebben zij deze special edition ontwikkeld. De cup van deze blauwe Dopper is bedrukt met het welbekende kunstwerk van de wereldberoemde Vincent van Gogh, de 'Almond Blossom'.

Dit kunstwerk van een amandelbloesem in bloei gedurende de lente heeft van Gogh speciaal geschilderd voor de geboorte van zijn pasgeboren neefje Vincent Willem. Dat maakt deze Dopper het perfecte cadeau voor jouw 'arty friends', maar vergeet er vooral niet ook eentje voor jezelf te bestellen.Jij wilt natuurlijk ook kunnen zeggen dat je een echte van Gogh in huis hebt!

Dopper is deze samenwerking met het Van Gogh Museum aangegaan omdat, zij veel met elkaar gemeen hebben. Zo zijn ze beiden Nederlands, natuurliefhebbers, duurzaam en gebruiken ze een bepaald design om een verhaal over te kunnen brengen. Van Gogh probeert met zijn kunst het vangen van de schoonheid van de natuur over te brengen en Dopper richt zich op het behoud van de natuur. Dit doet Dopper door het produceren van de herbruikbare waterfles die het afval van vervuilende wegwerpflesjes reduceren. Daarbij steunt Dopper waterprojecten in Nepal omdat zij vinden dat water voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn!

Verder is deze Van Gogh Dopper ook nog eens 100% vaatwasmachinebestendig en vrij van gif en BPA (Bisfenol A). Wat kan je nog meer wensen?

1 andere uitvoering(en)