Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Koken en tafelen - Drinkflessen - Dopper Special Edition van Gogh Sunflowers

Dopper Special Edition van Gogh Sunflowers

Speciaal ontworpen in samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam
Adviesprijs 19,50
Onze prijs 17,50
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Merk: Dopper Inhoud: 450ml
Materiaal: Kunststof Kleur: Geel
Artikelnummer: 7301 EAN: 8718469120802
Omschrijving

Dopper Special Edition van Gogh Sunflowers

  1. In samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam
  2. Special Edition
  3. Uniek design

Dopper is onlangs een samenwerking aangegaan met het Van Gogh Museum in Amsterdam. Samen hebben zij deze special edition ontwikkeld. De cup van deze gele Dopper is bedrukt met het welbekende kunstwerk van de wereldberoemde Vincent van Gogh, de 'Sunflowers'.

Dit kunstwerk is door Vincent van Gogh geschilderd in 1889. Dit kunstwerk heeft hij gemaakt om indruk te maken op zijn beste vriend Paul Gauguin. Met deze vrolijke Dopper haal jij niet alleen het zonnetje in huis maar kan je ook zeggen dat je eigenaar bent van een echte Van Gogh! Deze Dopper is leuk om cadeau te geven maar natuurlijk ook om voor jezelf te bestellen!

Dopper is gaan samenwerken met het Van Gogh Museum omdat, zij veel gelijkenissen met elkaar hebben. Van Gogh wilde bijvoorbeeld graag de schoonheid van de natuur op het doek weergeven en Dopper wilt deze natuur graag behouden. Dit doet Dopper door het produceren van de herbruikbare waterfles die het afval van vervuilende wegwerpflesjes reduceren. Daarbij steunt Dopper waterprojecten in Nepal omdat zij vinden dat water voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn! Met jouw aankoop draag jij ook een steentje bij aan dit project.

Verder is deze Van Gogh Dopper ook nog eens 100% vaatwasmachinebestendig en vrij van gif en BPA (Bisfenol A). Wat kan je nog meer wensen?