Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag gesloten
U bevindt zich hier: Koken en tafelen - Espresso kopjes - illy Art Collection Olimpia Zagnoli Espresso Kop en Schotel 2 stuks

illy Art Collection Olimpia Zagnoli Espresso Kop en Schotel 2 stuks

Tijdelijk uitverkocht
Merk : Illy Materiaal: Porselein
Artikelnummer: 746 EAN: 8003753161228
Omschrijving

Illy art collection Olimpia Zagnoli 2 espressokopjes

  1. Ontworpen door Olimpia Zagnoli
  2. 2 gesigneerde espressokopjes
  3. Limited edition

Illy Art Collection

De illy art collection in samenwerking met Olimpia Zagnoli, heeft het voor elkaar gekregen om een leeg espressokopje om te toveren tot een waar kunstwerk. De Illy Art collection is tot stand gekomen in 1992 door de oprichter Fransesco Illy. Fransesco gaf een groep getalenteerde kunstenaars de opdracht om hun creativiteit los te laten op een blanco kopje en dit was een groot succes. Vanaf dat moment hebben vele grote namen hun werk achtergelaten op de Illy kopjes. Om een aantal van die grote namen te noemen: Marina Abramovic, Michelangelo Pistoletto, Louis Bourgeois en Mark Quinn. Alle kunstenaars krijgen het voor elkaar om koffie drinken een nieuwe definitie te geven en om van een dagelijks gebruiksvoorwerp een kunstwerk te maken.

Het verhaal

Wat je als eerst opvalt als je kijkt naar het ontwerp van de nieuwe collectie zijn de felle kleuren en de grafische vormgeving. Dit is de stijl die je ook terugziet in andere werken van haar. De vrouwen op de kopjes representeren “zussen”, eigenlijk niet echte zussen, maar hele goede vriendinnen die elkaar zussen noemen. De zussen ontmoeten elkaar in een café voor een gebakje en een kop koffie om elkaar bij te praten. In totaal zijn het 6 vrouwen, met 6 verschillende karakters en 6 verschillende meningen. Daarom is elke vrouw voorzien van een eigen haar-en zonnebril kleur. De halsketting op de kopjes heeft als functie om uit te worden gewisseld tussen de zussen, dit is een traditie onder vrouwen. De samenwerking is gewijd aan vrouwen en de Illy Art Collection is geworteld in de kunst van het delen.

Limited Edition

De espressokopjes zijn onderdeel van een limited edition, dus wees er snel bij als je deze collectie in samenwerking met Olimpia Zagnoli in huis wil halen. Een ding is zeker: espresso drinken uit deze kopjes zal nooit meer hetzelfde zijn. De kopjes komen inclusief schotel. Meer weten over de Olimpia Zagnoli Illy Art Collection? bekijk dan hier de blog!

1 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
illy Capsules Iperespresso Monoarabica Ethiopia

illy Capsules Iperespresso Monoarabica Ethiopia

Tijdelijk uitverkocht
illy Francis Francis X1 Anniversary Amandel

illy Francis Francis X1 Anniversary Amandel

Adviesprijs 399,00 399,00
illy Art Collection Olimpia Zagnoli Cappuccino Kop en Schotel 2 stuks

illy Art Collection Olimpia Zagnoli Cappuccino Kop en Schotel 2 stuks

Tijdelijk uitverkocht