Gratis barista masterclass DeLonghi Espressomachine La Specialista EC9355.M

DeLonghi Espressomachine La Specialista EC9355.M

Tijdelijk uitverkocht
Gratis barista masterclass DeLonghi Espressomachine La Specialista EC9355.BM

DeLonghi Espressomachine La Specialista EC9355.BM

Tijdelijk uitverkocht
DeLonghi Dedica Style EC 685.M Zilver

DeLonghi Dedica Style EC 685.M Zilver

Tijdelijk uitverkocht
DeLonghi Dedica Style EC 685.R Rood

DeLonghi Dedica Style EC 685.R Rood

Tijdelijk uitverkocht
DeLonghi Dedica Style EC 685.W Wit

DeLonghi Dedica Style EC 685.W Wit

Tijdelijk uitverkocht
DeLonghi Dedica Style EC 685.BK Zwart

DeLonghi Dedica Style EC 685.BK Zwart

Tijdelijk uitverkocht

De’Longhi Espressomachine

De Italianen zijn heer en meester in het drinken van koffie. Zij staan bekend als de grootste liefhebbers van koffie. In het bijzonder de espresso. Het is dan ook geen wonder dat de familie De’Longhi een grote reeks aan espressomachines heeft ontworpen. Zo kan iedereen thuis of op het werk genieten van een heerlijk kopje espresso. In dit kleine, maar krachtige kopje koffie zit voldoende cafeïne om jou een boost te geven voor de rest van de dag. Welke espressomachine het beste bij jou past, ligt aan jouw voorkeuren. Hieronder leggen we je de verschillen uit zodat jij de beste match kan kiezen. 


 

Wat is een espressomachine?

Een koffiemachine pompt onder hoge druk heet water door de gemalen bonen. Bij een volautomaat worden alle handelingen tot het maken van een koffie voor jou uitgevoerd door het apparaat. Bij een espressomachine voer je al deze handelingen zelf uit. Denk hierbij aan het malen van de bonen, het bevestigen van de pistons en eventueel het opschuimen van de melk. 


 

Alle espressomachines van De’Longhi zijn pistonmachines. Dat betekent dat je zelf het piston vult met gemalen koffie en deze bevestigd aan het apparaat. Het voordeel is dat je heel precies jouw koffie kan finetunen. Helaas kost dit wel enige oefening en je bent ook tijd kwijt aan de handelingen. Een echte koffieliefhebber wil de allerbeste koffie en dat kan met deze pistonmachines. Bespaar jezelf tijd en geef jezelf een De’Longhi bonenmaler. Hiermee maal je jouw favoriete bonen vliegensvlug voor een heerlijk kopje espresso.  

De’Longhi Espressomachine La Specialista en Dedica

Dit prachtige Italiaanse merk verkoopt twee soorten espressomachines. De La Specialista is voor de grote koffieliefhebbers. Dit apparaat heeft een geïntegreerde bonenmaler, automatisch tapsysteem en heeft de kwaliteit van een echte barista. Deze variant is behoorlijk uitgebouwd. Wil je liever een smaller exemplaar dan adviseren we je de Dedica. Dit apparaat is slechts 15 cm breed. Combineer dit product met een bonenmaler en je bent klaar om de beste koffies te zetten. 


 

De’Longhi Espressomachines onderhouden

Koffie van topkwaliteit kun je alleen bereiken door je apparaten goed te onderhouden. Bij het gebruik van de espressomachine komt water kijken en dit neemt kalk met zich mee. Spoel 1 keer per maand jouw apparaat met de De’Longhi ontkalker om jouw apparaat in topconditie te houden. 


Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom dat kalk jouw apparaat aantast en maak gebruik van een waterfilter. Deze filters zijn ook geschikt om chloor en andere stoffen uit het water tegen te houden. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit koffie.