Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

Brita Maxtra Filterpatronen 2 Pack

Tijdelijk uitverkocht
Inhoud: 2 Waterfilters Kleur: Wit
Artikelnummer: 3078 EAN: 4006387002169
Omschrijving

De Brita Maxtra Filterpatronen voorzien van de unieke Maxtra 4 stappen filtratie zorgen ervoor dat kalk en andere smaak verstorende stoffen zoals aluminium, koper, chloor en lood uit het water gefilterd worden. Dit resulteert in heerlijk schoon en helder water voor warme of koude dranken. Tevens is het gebruik van deze filterpatronen goed voor de levensduur van je huishoudelijke apparaten omdat er geen kalkafzetting plaats zal vinden. 

Werking van de Brita Maxtra Filterpatronen:
Allereerst stroomt het water door een zeef die de kleine deeltjes in het water tegenhouden. Dit proces wordt prefiltratie genoemd. Vervolgens gaan de harskorreltjes in het filterpatroon aan de slag. Deze filteren de kalk, lood, koper en aluminium uit het water. Dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit en smaak van je water en de kalkaanslag in je huishoudelijke apparaten. 

De derde stap draait om het filtreren met actieve kool. Hierdoor worden chloor, pesticiden en organische verontreinigingen uit het water gefilterd. Deze stoffen beïnvloeden namelijk de geur en de smaak van je kraanwater. Als laatste vindt er een intensieve eindfiltratie plaats. Dit betekent dat een speciale fijne zeef de kleine deeltjes tegenhoudt die in het water dwarrelen.

 

  1. Eenvoudige klikfunctie voor het verwijderen van de filterpatronen
  2. 100% recyclebaar
  3. Resulteert in heerlijk schoon en zuiver drinkwater

Andere klanten kochten ook:
Brita Intenza waterfilter

Brita Intenza waterfilter

Staffelprijs € 9,95 € 10,95