Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Betalen en verzenden

Betalen en verzenden


Bobplaza verzend & administratiekosten binnen Nederland
€4,95 verzendkosten voor orders tot €75,-
Orders boven de €75,- worden binnen Nederland gratis verzonden. 

Tarieven België en Duitsland 
€7,95 verzendkosten voor orders tot €150,-
€2,95 verzendkosten voor orders boven de €150,-

Tarieven rest Europa
€14,95 verzendkosten voor orders tot €150,-
€9,95 verzendkosten voor orders boven de €150,-

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Bij Bobplaza.com heb je de volgende mogelijkheden om de bestelling te betalen:

Met iDEAL: Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankier kan je direct gebruik maken van iDEAL zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
 
Met PayPal of Creditcard: PayPal is een manier om veilig en snel met je bankrekening of creditcard te betalen. je kan met PayPal betalen als je hier een account hebt, maar ook zonder account kan je makkelijk en zonder te registreren via PayPal met je creditcard betalen.
 
Door vooruit te betalen: Je kan het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL 37 RABO 0100 9973 41 t.n.v. Bobplaza.com te Haarlem. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Jouw bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.
 
Bestellen onder Rembours; Contant betalen als je product geleverd wordt? Neem contact op via klantenservice@bobplaza.com en we maken een rembours zending voor je aan. Op die manier betaal je pas als je het product ook daadwerkelijk in huis hebt!
 
Kan ik mijn bestelling afhalen?
Snel je product nodig of woon je in de buurt? Afhalen is natuurlijk geen probleem! Kom gerust langs voor een kopje koffie in onze showroom in Haarlem. Bel wel even voor de zekerheid, of het gewenste product op voorraad is. Bij afhalen is alleen contante (liefst zoveel mogelijk gepast) betaling mogelijk. 
 
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Alle bestellingen binnen Nederland die op werkdagen geplaatst worden voor 18.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden (tenzij anders staat aangegeven bij het betreffende product). Vandaag besteld is dus echt morgen in huis!* Je kan de status van je bestelling op elk moment van de dag controleren door op de link in de bevestigingsmail te klikken. Je wordt automatisch doorgestuurd naar een achterliggend systeem op onze website. Daar vind je een overzicht van de bestelling waarin de status, de bestelde artikelen, je persoonsgegevens en het totaalbedrag van de bestelling te zien zijn. Ook krijg je van ons automatisch updates toegestuurd over je bestelling.
 
Kan ik een artikel retour sturen?
Past het koffieapparaat toch net niet onder het keuken kastje? Heb je per ongeluk de verkeerde waterfilters besteld? Retourneren is makkelijk, en kan altijd binnen 14 dagen na bestellen. Meer informatie over retourneren vind je onder het kopje Service.  
 
*Wij leveren op maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.