Filter

Prijs

tot

Soort

Nieuw Comandante C40 MK4 Nitro Blade Koffiemolen Zwart

Comandante C40 MK4 Nitro Blade Koffiemolen Zwart

Adviesprijs 249,00 249,00 225,00
Nieuw Comandante C40 MK4 Nitro Blade Koffiemolen American Cherry

Comandante C40 MK4 Nitro Blade Koffiemolen American Cherry

Adviesprijs 279,00 279,00 245,00
Nieuw Comandante C40 MK4 Nitro Blade Koffiemolen Liquid Amber

Comandante C40 MK4 Nitro Blade Koffiemolen Liquid Amber

Adviesprijs 279,00 279,00 245,00

comandante is ontstaan uit noodzaak en een visie op prestatie en precisie. Het merk is opgericht door Bernd Braune en zijn familie, de oprichters van de specialiteitenkoffiebranderij Supremo, net buiten München, Duitsland. Hun zoektocht naar heerlijke koffie bracht hen naar koffieproducenten over de hele wereld, waar ze hoogwaardige koffies direct inkochten. Maar er ontstond een probleem: de klanten hadden niet de juiste gereedschappen om het beste uit deze exclusieve koffies te halen. Elektrische molens waren groot en duur, dus Bernd besloot een oplossing te vinden - de perfecte reishandmolen.

De Visie en Uitdaging

Als gepassioneerde Duitse ingenieur werkte Bernd al meer dan een decennium aan koffiemolen- en koffie-extractietechnologie. Hij benaderde verschillende fabrikanten met zijn visie, maar niemand begreep de noodzaak voor een hoogwaardige handmolen. Dus besloot Bernd om zelf de visie achterna te gaan en begon hij aan de ontwikkeling van de ultieme handmolen.

De Geboorte van comandante Koffiemolens

Na jaren van toegewijd werk introduceerde Bernd in 2013 de eerste comandante koffiemolens met aangepaste roestvrijstalen en titanium maalschijven. Deze molens werden al snel de trouwe reisgenoten van Bernd en zijn zoon Raphael tijdens hun koffie-inkoopreizen. Het waren de allereerste draagbare professionele koffiemolens op de markt.

Een Paradigmaverschuiving

Bernd wist dat er altijd ruimte was voor verbetering en perfectionering. Hij ging een stap verder en ontwikkelde de revolutionaire Nitro Blade®-maalschijf, een nieuwe generatie maalschijven voor handmolens. Hiermee bereikte comandante een ongekend niveau van maalkwaliteit.

De Triomf van Nitro Blade®

In 2016 werd de comandante C40 Mk3 met Nitro Blade® gelanceerd. Deze verbeterde molen bood niet alleen superieure maalprestaties, maar ook consistentie van kop tot kop. Het succes van Nitro Blade® verspreidde zich over de hele wereld en werd omarmd door koffie-experts, wereldkampioenen en gepassioneerde thuisbarista's.

Een Nieuw Hoofdstuk

Na vijf jaar van voortdurende verbeteringen en innovaties, werd in 2021 de comandante C40 Mk4 Nitro Blade® onthuld. Dankzij slimme materiaalwetenschap, geoptimaliseerde interne onderdelen en een onbreekbare polymeren-glas bonencontainer biedt de C40 Mk4 verbeterde workflow, gewicht en duurzaamheid, terwijl deze volledig compatibel blijft met eerdere modellen.

Een Toegewijd Team

Vandaag de dag heeft comandante een sterk en toegewijd team dat zich richt op elk aspect van het bedrijf. Familie en vrienden vormen de kern van het bedrijf. Met geavanceerde ontwerp- en productiemogelijkheden blijft comandante innoveren en de hoogste productkwaliteit leveren.

Ontdek de comandante Koffiemolens

Ervaar de koffie-extractie op het hoogste niveau. Ontdek de precisie, prestatie en innovatie van comandante koffiemolens. Sluit je aan bij de community van koffieliefhebbers en wereldkampioenen die vertrouwen op comandante om hun koffiebeleving te verbeteren. Koop nu jouw comandante C40 Mk4 Nitro Blade® en maak elke kop koffie een meesterwerk!