Toch liever een rode?

Bob vindt het ontzettend belangrijk dat jij tevreden bent over onze producten en over onze service. Daarom verkopen wij alleen producten waarvan we overtuigd zijn dat jij er blij van wordt en er langdurig plezier van gaat hebben. Elke bestelling wordt dus door ons altijd met de grootst mogelijke zorg samengesteld en ingepakt.

Toch kan het helaas gebeuren dat een product stuk gaat of dat je na ontvangst van je bestelling toch niet helemaal blij bent met je aankoop. In dat geval helpen we je graag. Hieronder vind je alle informatie over het ruilen en retourneren van je bestelling.

Garantie en defecten

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Mocht een product binnen de garantietermijn kapot gaan, neem dan direct contact met ons op. Let op: de garantie geldt niet voor een defect als gevolg van bijvoorbeeld verkeerd gebruik, vallen, stoten of waterschade.

Soms valt de garantie onder verantwoordelijkheid van de producent. Dat staat vermeld in de gebruikershandleiding en/of garantiebepaling die bij het artikel zit. In dit geval moet je rechtstreeks contact opnemen met de (servicepartij van de) fabrikant en hun reparatieprocedure volgen. In alle andere gevallen kun je contact met ons opnemen. Dan zullen wij de kwestie zo spoedig mogelijk voor je oplossen!

Retourneren

Heb je een verkeerd of defect artikel ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen het juiste of ontbrekende artikel zo snel mogelijk vervangen of naleveren!

Heb je per ongeluk toch de verkeerde kleur besteld of bevalt het product niet? Dan kun je het artikel binnen 14 dagen retour aanmelden via de mail of telefonisch. Hierna heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren in onze showroom in Haarlem, of door de artikelen retour te sturen.

Let op: wanneer een klant zich simpelweg bedenkt of het artikel toch niet voldoet aan de verwachting, ligt de verantwoordelijkheid voor de retourzending bij de klant. Ook de eventuele kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant. Retourzendingen die bij een pakket afhaallocatie worden bezorgd, zullen door ons niet worden afgehaald.

Wanneer je een artikel retour wilt sturen, vraag je eerst een retourformulier aan via de website, per telefoon of e-mail. Het is belangrijk dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke verpakking zit. De producten mogen op een manier worden gebruikt waarbij wordt gecontroleerd of het product goed werkt, als er meer gebruik is gemaakt bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. Gebruik de Bobplaza-verzenddoos of een andere (kartonnen) doos en vul alle lege ruimte zo veel mogelijk op. Vergeet niet om het ingevulde retourformulier erbij te doen, hierbij is het niet verplicht om een rede van retour te vermelden! Als wij de producten of bewijs van retourzending hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen de retourbetaling doen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankopen zijn verricht.

Retouradres
Je kunt de artikelen die je bij ons hebt gekocht, onder bovenstaande voorwaarden, retourneren naar:

            Bobplaza
            Afdeling Retour       
            A. Hofmanweg 42
            2031 BL Haarlem
            Nederland

Dus nog even alle punten op een rijtje:

  • Vraag een retourformulier aan via de website, mail of telefonisch.
  • Pak het complete en ongebruikte artikel goed in in een kartonnen doos.
  • Breng het pakket naar een postkantoor.
  • Je ontvangt  binnen 14 dagen het volledige bedrag terug op je rekening.

Uitzonderingen
Ingewisselde of ingevulde tegoedbonnen en vouchers kunnen niet worden geruild.