VERLOPEN | Sage Barista Pakket Cadeau

Ontvang tijdelijk een gratis barista pakket ter waarde van €169,- cadeau bij aanschaf van geselecteerde Sage espressomachine!

Wat is de looptijd van de actie?

De actie loopt van 1 november 2023 t/m 8 januari 2024 en aanmelden om het barista pakket te ontvangen kan uiterlijk tot 31 januari 2024. Op alle aanvragen zijn de Algemene voorwaarden van Sage van toepassing (raadpleeg hiervoor de Sage website).

Hoe kom je in aanmerking voor de actie?

  1. Koop gedurende de actieperiode één van de deelnemende Sage espressomachines via onze webshop. 
  2. Ga naar de actiepagina op de Sage website en vul het registratieformulier in.
  3. Registreer uiterlijk 31 januari 2024 je aankoop om deel te nemen aan de actie.
  4. Na goedkeuring van de registratie ontvang je uiterlijk binnen 2 weken het cadeaupakket toegestuurd vanuit de leverancier.

Welke Sage espressomachines nemen deel aan de actie?

De deelnemende Sage espressomachines zijn: Sage Barista Express Impress (alle kleuren), Sage Oracle, Sage Oracle Touch (alle kleuren).

Waaruit bestaat het Barista Pakket?

Het barista pakket bestaat uit de volgende producten: 1 x Sage Voorraadpot 480 ml, 1 x Sage the Knock Box Mini, 2 x Oefenkopjes met schoteltjes voor latte art, 2 x Dubbelwandig glas voor latte 180 ml, 2 x Dubbelwandig glas voor Espresso 90 ml.

Lees onze blog

Sage Precision Brewer Koffiezetapparaat

De Sage Precision Brewer is een uniek staaltje barista-vakmanschap. het innovatieve koffiezetapparaat is van alle gemakken voorzien; van aanpasbare temperatuurregeling tot instelbare doorlooptijd. Ideaal voor de echte koffieliefhebber!

Welke koffiemachine past bij mij?

Deze vraag horen wij vaker. De vraag is eenvoudig, maar het antwoord is dat niet. Het kiezen van een koffie- of espressomachine is geen gemakkelijke taak. Het aanbod is enorm en elke machine heeft zijn voor- en nadelen. In deze blog geven wij uitleg en advies over de beste keuze voor jou!