Showroom Bobplaza

Let op: in verband met de verbouwing van ons pand verhuizen we tijdelijk naar de A. Hofmanweg 60 (nog geen 500 meter verderop; tegenover de KPN-toren) en is onze showroom in beperkte vorm geopend. Als gevolg van de verhuizing is onze showroom 2 tot 13 maart gesloten.

Uiteraard willen we niet dat je zonder koffie komt te zitten, dus je kunt óók in onze tijdelijke huisvesting gewoon langskomen om je favoriete koffiebonen, lekkerste verse thee of online bestellingen af te halen!

Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze vernieuwde showroom!


Bobplaza is dé koffiewinkel van Haarlem en omgeving waar je eerst de verschillende soorten koffie kunt proeven voordat je over gaat tot aankoop. Daarnaast hebben wij velen koffiemachines als demo staan, waardoor je deze niet alleen in werking kan zien, maar je de koffie ook kunt proeven. Ook kun je hier verschillende kopjes voor espresso, cappuccino en koffie zien om je koffie nog lekkerder te maken! Oftewel, laat je onderdompelen in de wondere wereld van koffie en kom gezellig langs in onze showroom!

Voordelen van de showroom:

  • Advies op maat
  • We kunnen demonstreren hoe de machines werken
  • Je kunt de verschillende koffies proeven

Wij zijn op werkdagen geopend van 09:15 - 18:00 uur (m.u.v. feestdagen). Daarnaast is het mogelijk om gratis voor de deur te parkeren op het onderstaande adres:

Bobplaza
A. Hofmanweg 42
2031 BL Haarlem

Tot snel!