Betalen bij Bob

Bob snapt dat je niet voor niets kiest om online je koffie en thee online te kopen. Het is namelijk supermakkelijk en lekker snel. Omdat webwinkelen populairder is dan ooit, zijn er gelukkig ook steeds meer verschillende mogelijkheden om digitaal af te rekenen.

Bob biedt je graag meerdere manieren om veilig en snel je bestelling te betalen. Zodra de betaling is gelukt, gaan we direct aan de slag om je koffie, thee of andere aankoop mooi in te pakken en naar je toe te sturen. Als je hulp nodig hebt met je betaling, kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

iDEAL

Bij deze betaalmethode kan je direct de betaling afhandelen via je eigen bankrekening. Kies bij het afrekenen voor de betaaloptie iDeal en je wordt doorgelinkt naar de vertrouwde online-betaalomgeving van jouw eigen bank. Internetbankieren kan bij veel banken via een app of door in te loggen op de webpagina van je bank.

PayPal of creditcard

PayPal is een manier om veilig en snel met je bankrekening of creditcard (VISA, MasterCard of American Express) te betalen. Je kunt met PayPal betalen door in te loggen op je eigen account, maar ook zonder account kan je makkelijk en zonder te registreren via PayPal met je creditcard betalen. Wanneer je kiest om via PayPal met een creditcard te betalen, wordt het geld wel op het moment van betaling direct van je rekening afgeschreven.

Contant betalen

Woon je in de buurt van Haarlem? Dan kan je jouw bestelling ook gewoon komen ophalen en afrekenen in onze prachtige showroom. Dit scheelt jou ook weer verzendkosten! Je hoeft hiervoor niet online een bestelling te plaatsen en je kan tijdens onze openingsuren gewoon binnen komen lopen. In onze showroom is betaling met pin en contant geld mogelijk.

Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel op voorraad is? Bel dan even van tevoren of plaats online een bestelling en kies voor de verzendoptie ‘Ophalen in de showroom’.

Klarna Achter Betalen

Met Klarna Achteraf Betalen krijg jij de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na verzending te betalen. Ook kun je ervoor kiezen om je bestelling (tegen betaling) pas binnen 60 dagen na verzending te betalen. Na de verificatie en het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons de bestel- en verzendbevestiging. Daarnaast ontvang je van betaalprovider Mollie een aparte e-mail betreffende de betaling van jouw bestelling.

Klarna Achteraf Betalen is beschikbaar voor klanten uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Ook handig om te weten

Bestellen vanuit het buitenland

Handig om te weten; wij verzenden binnen heel Europa! Zo hebben wij speciaal voor onder andere onze Duitse, Spaanse, Zwitserse en Oostenrijkse klanten de betaalmethode Sofort en alle Belgische koffieliefhebbers kunnen betalen via Bancontact (Mister Cash) en KBC Online.

Doe je geen btw-aangifte in Nederland? Dan kun je de in Nederland betaalde btw eenvoudig terugvragen! Lees hierover alles op de website van de belastingdienst.

Ons prijsbeleid

Wij proberen onze producten altijd zo scherp mogelijk te prijzen! En ook lekker makkelijk: alle vermelde prijzen op onze website zijn in euro's en inclusief btw.