Filter

Prijs

tot
AeroPress Koffiemaker

AeroPress Koffiemaker

Adviesprijs 44,95 39,95
AeroPress Koffiefilters 350 stuks

AeroPress Koffiefilters 350 stuks

Adviesprijs 7,95 6,95

Wat is de AeroPress?

Een AeroPress is duurzaam, lichtgewicht en zeer compact, waardoor de koffiemaker ideaal is voor thuis, onderweg of op de camping. Het koffiezetten met de AeroPress is een fluitje van een cent en door het relatief korte brouwproces is het resultaat een rijke, volle koffiesmaak zonder bitterheid. Door de handige meegeleverde filters komt er nooit 'koffieprut' in je verse kopje koffie. Verder is het reinigen van de Aeropress in een mum van tijd gepiept en je hebt alleen wat water nodig. Kortom, een must have voor de avontuurlijke koffieliefhebber!

De oorsprong van de AeroPress

De onderneming rondom de Aeropress is in 1984 opgericht door Adam Adler. Adam Adler is een ingenieur en uitvinder. Voordat de Aeropress in 2005 was uitgevonden, maakte de onderneming nog voornamelijk Aerobie frisbees. In 2004 begon Adam Adler met experimenten rond de AeroPress. In eerste instantie, wilde hij een product voor eigen gebruik maken, zodat hij maar een kopje koffie hoefde te maken in plaats van een hele kan. De smaak van de koffie beviel iedereen zo goed, dat ze het jaar erop de AeroPress op grote schaal gingen produceren en het bedrijf is uitgegroeid tot wat het nu is.

Hoe werkt de AeroPress?

Het maken van een kopje koffie uit een AeroPress ziet er ingewikkeld uit, maar het is eenvoudiger dan je denkt! In de basis werkt het als volgt: doe water en koffie in de aeropress, roer het brouwsel even goed door en druk tot slot de koffie in een mok; dat is het! Natuurlijk kan je helemaal je eigen draai eraan geven. Probeer verschillende methodes en experimenteer met de watertemperatuur of maling van je koffie!