illy Filter Capsules Donker

illy Filter Capsules Donker

Vanaf 7,90 9,18
illy Filter Capsules Normaal

illy Filter Capsules Normaal

Vanaf 7,90 9,18
illy Filter Capsules Donker 6 stuks

illy Filter Capsules Donker 6 stuks

Adviesprijs 55,08 55,08 52,20
illy Filter Capsules Normaal 6 stuks

illy Filter Capsules Normaal 6 stuks

Adviesprijs 55,08 52,20

illy Filter Capsules

illy Filter Capsules zijn de perfecte capsules voor een heerlijke kop koffie in normaal formaat. Met het systeem van illy kon je al de heerlijkste espresso’s en lungo’s zetten, maar met de Filter Capsules zet je nu ook heerlijke filterkoffie met de karakteristieke illy smaak. Deze capsules werken uitsluitend met het nieuwe Iperespresso systeem dat is voorzien van het ESPRESSO & COFFEE logo. Heb je nog een illy Iperespresso-apparaat met de ‘oude’ technologie? Bekijk dan deze illy capsules. Wil je meer weten over deze servings en illy in het algemeen? Lees er alles over in onze blog over illy!

Verschillende varianten van illy Filter Capsules

Bij Bobplaza beschikken we over illy Filter Capsules in twee heerlijke smaken: Classico en Intenso. De Intenso is de donker gebrande variant van de illy Filter Capsules, wat deze koffie een sterke body en een verrassende smaak geeft. Hou je meer van koffie met een normale branding? Kies dan voor de Classico capsules. Beide varianten bestaan uit een combinatie van instant en gemalen filterkoffie, waardoor je nu kunt genieten van een kop koffie met een inhoud van wel 220 ml. Zo zet je met de illy Filter Capsules in een handomdraai een heerlijke espresso of gewone koffie.

Bestel je Filter Capsules van illy nu bij Bobplaza

De Filter Capsules van illy zijn bij ons altijd scherp geprijsd. Ze zijn per 18 stuks verpakt in een luchtdichte doos, wat zorgt voor een lange houdbaarheid. Kun je geen genoeg krijgen van de illy Filter Capsules? Wij bieden ook voordeelpakketten aan. Hierin zitten 6 verpakkingen met 18 stuks, waarmee je maar liefst 108 koppen koffie zet! Zo kun je de komende tijd wel weer even vooruit. Bestel jouw Filter Capsules nu bij Bobplaza. Als je voor 18.00 uur bestelt, heb je jouw pakketje morgen al in huis.

Lees meer