Merk
Prijs
tot
illy Filter Capsules Donker

illy Filter Capsules Donker

Vanaf 7,70 9,20
illy Filter Capsules Normaal

illy Filter Capsules Normaal

Vanaf 8,00 9,20
illy Filter Capsules Donker 6 stuks

illy Filter Capsules Donker 6 stuks

Adviesprijs 52,50 49,50
illy Filter Capsules Normaal 6 stuks

illy Filter Capsules Normaal 6 stuks

Adviesprijs 52,50 49,50

illy Filter Capsules

De illy Filter Capsules zijn de perfecte capsules voor een normale kop koffie met de karakterastieke illy smaak. illy heeft een nieuwe technologie ontworpen waarbij koffieliefhebbers niet alleen maar espresso hoeven te drinken, maar ook lungo koffie of zelfs de hoeveelheid van een mok. Beschik je nog over de illy iperespresso machines met de 'oude' technologie, bekijk dan deze illy capsules. Benieuwd geworden naar deze servings en illy in het algemeen? Lees er alles over in onze blog!

illy Filter Capsules bestellen

illy filter capsules bestel je bij Bobplaza. Wij beschikken over een divers assortiment welke bestaat uit heerlijke smaken. De capsules zijn verpakt in een doosje met 18 stuks in twee verschillende smaken, namelijk Classico en intenso 

Deze filter capsules van illy zijn luchtdicht verpakt wat zorgt voor een langere houdbaarheid. illy heeft hier dan ook 5 patenten op rusten en Iperespresso is een exclusiviteit van illy. Door deze unieke bereidingswijze kun je nu ook thuis genieten van een intense en fluweelzachte kop koffie zoals je deze uit de restaurants kent. Normaal gesproken lukt dit namelijk alleen de beste Barista’s, maar dankzij deze unieke techniek die illy met de iperespresso heeft ontwikkeld is het met een handomdraai geregeld. De capsule dient als een complete extractiekamer die de koffie in twee fases bereidt: hyperinfusie en emulsie. Tijdens dit proces komen er negen verschillende soorten illy melanges vrij van speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen.

Illy Filter capsules aanbieding

De capsules van illy zijn bij ons altijd scherp geprijsd en beschikken over Nederlandse garantie. Vandaag besteld is morgen in huis! Daarnaast ontvang je een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen, dit maakt het bestellen van je illy filter capsules veilig en betrouwbaar.

Lees meer