Koffie voor bedrijven

Koffie, het visitekaartje van jouw bedrijf!

Welke koffie wordt er bij jouw bedrijf geschonken? Of ben je net gestart met je bedrijf en ben je op zoek naar de beste koffie…

Als bedrijf zijnde drinken niet alleen je werknemers je koffie, maar ook je klanten! Een goede kop koffie blijft in het geheugen van je klant gegrift staan en daarnaast maak je de werknemers er ook erg gelukkig mee.

Met onze koffie verrijken wij graag jouw bedrijf! Door de vele verschillende koffiemerken en melanges die wij voeren kunnen wij deze perfect met jouw bedrijf matchen. Kwaliteit, liefde en kennis voor de koffie en het vak zorgen voor een bijzondere koffiebeleving.

Koffiemachines en koffiebonen voor mijn bedrijf

Koffiemachines en koffiebonen hebben wij bij Bobplaza in allerlei soorten en maten. Wij adviseren je dan ook graag om zo de juiste keuze te maken. Daarnaast is het voordelig om je koffie artikelen bij ons te kopen, want bij ons heb je geen minimum afname. Ook verzenden wij per artikel!

Kom je toch liever zelf de producten afhalen? Ook dat kan! Onze showroom bevindt zich in de Waarderpolder in Haarlem. Uiteraard staat er dan ook een heerlijk kopje koffie voor je klaar.

Welke koffie past bij mijn bedrijf?

Ieder bedrijf is anders en geniet van een andere bedrijfscultuur. Zo heb je bedrijven waar de hele dag koffie gedronken wordt en bedrijven waar alleen in vaste pauzes koffie gedronken wordt. Hierin wil je dat de koffiemachine voor dat moment geschikt is en de vraag aan kan. Door onze expertise kunnen wij de juiste machine bij jouw in het bedrijf plaatsen. Wij leveren Hot Coffee tegen Cool Prices! En je zit niet vast aan vervelende contracten.

Benieuwd naar de lekkerste kop koffie? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bestel vandaag nog een proefpakket en geniet morgen al van heerlijke koffie!