Wachten bij de brievenbus

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, kun je natuurlijk niet wachten tot je pakketje wordt bezorgd. Bob en zijn team gaan meteen voor je aan de slag. Om te zorgen dat je weet wat je kunt verwachten en dus niet nerveus bij de brievenbus hoeft te zitten wachten, vertellen we je graag wat de bezorgtermijn en de kosten zijn voor het versturen van jouw pakket.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen binnen Nederland die op werkdagen geplaatst worden voor 18:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van feestdagen en tenzij anders staat aangegeven bij het betreffende product). Vandaag besteld is dus echt morgen in huis! Je kan de status van je bestelling op elk moment van de dag controleren door op de DHL track en trace link in de verzendbevestiging te klikken. Ook krijg je van ons en DHL automatisch updates toegestuurd over je bestelling en de levering én kan je bij bestellingen in Nederland een tijdvak voor de levering kiezen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je pakket later te laten bezorgen dan de volgende dag. Zo kan jij bijvoorbeeld maandag al je koffie bestellen en dit zaterdag pas laten leveren! ben je vaak van huis? Dan kan je een pakket ook direct naar een DHL ServicePoint laten versturen. Onderstaand meer informatie hierover.

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten nadat ik het besteld heb?

Levertijden in Nederland

Besteld voor 18.00 uur op:Bezorging op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag (m.u.v. de Waddeneilanden)
ZaterdagDinsdag
Zondag Dinsdag

Levertijden rest van Europa

Van Nederland naarBezorgtijd in werkdagen:
België2 dagen
Duitsland3 dagen
Luxemburg2 dagen
De rest van Europa4 - 7 dagen

Ik ben toch niet thuis, wat nu?

Was je een afspraak vergeten en ben je op het gekozen bezorgmoment toch niet thuis? Geen paniek! Het pakket wordt dan gewoon bij de buren aangeboden. Bij welke buurman het pakketje ligt, kun je terugzien via de DHL track en trace link en je ontvangt een briefje in de brievenbus. Heb je liever niet dat het pakket wordt afgeleverd bij de buren? Dan kan je dit aanvinken tijdens het bestelproces na het kiezen van de gewenste bezorgdatum. Mocht het ook niet mogelijk zijn het pakketje aan te bieden bij de buren, dan gaat deze door naar de dichtstbijzijnde DHL ServicePoint bij jou in de buurt. Ook hiervan wordt je op de hoogte gehouden.

Kan ik mijn pakket ophalen bij het postkantoor?

Wanneer je het product op een werkdag voor 18:00 besteld, kun je het de volgende dag na 15:00 afhalen op een door jou gekozen DHL ServicePoint. Is het product na 1 week nog niet opgehaald, dan wordt het product retour gestuurd naar Bobplaza.

Let op: het is helaas niet mogelijk om een pakket te laten bezorgen op een postbusnummer of antwoordnummer adres.

Kan ik mijn bestelling bij jullie afhalen?

Woon je in de buurt van Haarlem? Dan kan je jouw bestelling ook gewoon komen ophalen in onze prachtige showroom. Dit scheelt je ook weer verzendkosten! Plaats online het product in je winkelmandje en kies voor de optie 'ophalen in de showroom'. Wij gaan direct voor je aan de slag en zetten je bestelling z.s.m. klaar. Wanneer je het pakketje komt ophalen, kun je van ons natuurlijk ook een heerlijk kopje koffie verwachten.

Hoeveel kost het me om mijn pakket te laten versturen?

Verzend- & administratiekosten binnen Nederland

Je betaalt 4,95 verzendkosten voor orders tot 75,-
Orders vanaf 75,- worden binnen Nederland gratis verzonden.

Tarieven België en Duitsland

7,95 verzendkosten voor orders tot en met 150,-
2,95 verzendkosten voor orders boven de 150,-

Tarieven in de rest van Europa

14,95 verzendkosten voor orders tot en met 150,-
9,95 verzendkosten voor orders boven de 150,-

Avondbezorging

Ben je overdag niet vaak thuis? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om een pakket in de avond te laten bezorgen (17:30 - 21:30 uur). Avondbezorging is alleen mogelijk in Nederland en er wordt standaard 2,- extra in rekening gebracht.