Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0
U bevindt zich hier: Koffie - ESE Servings
Filter

Prijs

tot

Merk

illy ESE Servings Monodose Normaal

illy ESE Servings Monodose Normaal

Staffelprijs € 5,75 € 6,75
illy ESE Servings Monodose Donker

illy ESE Servings Monodose Donker

Staffelprijs € 5,75 € 6,75
illy ESE Servings Monodose Decafe

illy ESE Servings Monodose Decafe

Staffelprijs € 6,75 € 6,95

illy

illycaffè, kortweg illy, is een Italiaanse koffiebrander die wereldwijd opereert. illy is in 1933 opgericht door Francesco Illy, hij heeft zowel het eerste automatische koffiezetapparaat, als een automatisch verpakkingssysteem voor koffie uitgevonden. Toen zijn zoon Ernesto Illy na de tweede wereldoorlog het stokje overnam, werd er geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling waardoor er aan de lopende band nieuwe technieken en machines op het gebied van koffie werden uitgevonden.

Sinds 2013 is Andrea Illy, de kleinzoon van Francesco, de bestuursvoorzitter. illy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van koffie en koffieproducten en is verkrijgbaar in 131 landen.

illy producten

Bij Bobplaza vind je naast de illy servings ook alle soorten illy koffiebonen, gemalen koffie, servies en accessoires. Voor vragen over onze illy producten, kan ja altijd contact met ons opnemen. 

Wil je de koffiebeleving helemaal compleet maken? Bekijk dan eens onze accessoires. Daar vind je de leukste en mooiste koffiekopjes en glazen van onder andere illy en Bodum! Bovendien bieden we een ruim assortiment aan Barista Tools, daarmee kun je ook thuis op een professionele manier een heerlijke kop koffie zetten!

Lees meer