illy ESE Servings Monodose Forte 18 stuks

illy ESE Servings Monodose Forte 18 stuks

Vanaf 5,75 6,30
illy ESE Servings Monodose Classico Lungo 18 stuks

illy ESE Servings Monodose Classico Lungo 18 stuks

Vanaf 5,75 6,30
illy ESE Servings Monodose Classico 18 stuks

illy ESE Servings Monodose Classico 18 stuks

Vanaf 5,75 6,30
illy ESE Servings Monodose Intenso 18 stuks

illy ESE Servings Monodose Intenso 18 stuks

Vanaf 5,75 6,30
illy ESE Servings Monodose Decafe 18 stuks

illy ESE Servings Monodose Decafe 18 stuks

Vanaf 5,75 6,30
illy ESE Servings Monodose Classico 200 stuks

illy ESE Servings Monodose Classico 200 stuks

Adviesprijs 69,95 64,95
illy ESE Servings Monodose Classico Lungo 200 stuks

illy ESE Servings Monodose Classico Lungo 200 stuks

Adviesprijs 69,95 64,95
illy ESE Servings Monodose Intenso 200 stuks

illy ESE Servings Monodose Intenso 200 stuks

Adviesprijs 69,95 64,95
illy ESE Servings Monodose Forte 200 stuks

illy ESE Servings Monodose Forte 200 stuks

Adviesprijs 69,95 64,95

ESE Servings

ESE Servings biedt eenvoudige, duurzame en kwaliteitsvolle koffiepads die compatibel zijn met de meeste koffiemachines. Ontdek hoe je thuis van heerlijke koffie kunt genieten met goede ESE Servings van Illy! 

Wat zijn ESE servings?

ESE servings zijn een populaire manier om koffie te zetten, vooral voor liefhebbers van espresso. ESE staat voor Easy Serving Espresso en verwijst naar een gestandaardiseerde vorm van koffiepads die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in espressomachines.

Een ESE serving is een kleine, ronde schijf van gemalen koffie, verpakt in een papieren filter. De schijf is ongeveer 44 mm in diameter en bevat ongeveer 7 gram koffie. Deze schijfjes zijn compatibel met alle espressomachines die zijn ontworpen voor ESE servings, wat betekent dat ze perfect passen in de filterhouder van de machine.

Voordeel van ESE servings

Een van de voordelen van ESE servings is dat ze erg handig zijn. Omdat de koffie al is gemalen en in een papieren filter is verpakt, hoef je geen tijd te besteden aan het afmeten en afwegen van de koffie. Je hoeft alleen maar de ESE serving in de filterhouder te plaatsen en de machine te starten. Dit maakt het zetten van goede espresso nog veel sneller en eenvoudiger ten opzichte van de traditionele methoden.

Hoogwaardige kwaliteit en smaak

ESE servings zijn zeer consistent in kwaliteit en smaak. Omdat de hoeveelheid koffie in elke serving is gestandaardiseerd, krijg je elke keer dezelfde hoeveelheid koffie in je kopje. Dit betekent dat je de perfecte espresso kunt maken zonder te hoeven experimenteren met de hoeveelheid koffie of water.

ESE servings zijn ook zeer geschikt voor drukke omgevingen, zoals kantoren of cafés, omdat ze snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ook handig voor thuisgebruik, vooral voor mensen die geen ervaring hebben met het zetten van espresso.

Makkelijk espresso zetten

Easy Serving Espresso (ESE) servings zijn een handige manier om een heerlijke espresso te zetten zonder gedoe met gemalen koffie en de juiste maalgraad. ESE servings zijn kleine, biologisch afbreekbare filterpapieren pods, gevuld met de juiste hoeveelheid in gram gemalen koffie voor een perfect kopje espresso.

Een goede verse espresso begint met de juiste samenstelling van koffiebonen en een donkere branding. Met ESE servings hoef je je geen zorgen te maken over het selecteren van de juiste bonen of het bewaren van gemalen koffiebonen. Je kunt simpelweg een ESE serving in je espressomachine plaatsen en genieten van een lekkere espresso met een rijke smaak en aroma's.

Er zijn verschillende merken die ESE servings aanbieden, waaronder het bekende merk Illy. Illy ESE servings zijn van hoge kwaliteit en bieden een assortiment van verschillende smaken, waaronder lungo en cafeïnevrije varianten..

Easy serving espresso pod

Als je op zoek bent naar gemakkelijk te zetten espresso, dan zijn ESE pads iets voor jou. Deze pods zijn ontworpen om te passen in een espressomachine die geschikt is voor Easy Serving Espresso, ook wel bekend als een Easy Serving Espresso pod machine.

Illy is een van de beste merken voor ESE servings. Hun pads zijn verpakt in biologisch afbreekbaar filterpapier en bevatten hoogwaardige arabica koffiebonen. Het assortiment biedt verschillende smaken, waaronder lungo en cafeïnevrij. Er is voor iedereen wel een variant die aan de voorkeur voldoet.

Het gebruik maken van ESE servings biedt veel gemak bij het zetten van een lekkere espresso. Het enige wat je hoeft te doen is een pad in de machine plaatsen, de machine aanzetten en wachten tot het kopje koffie klaar is. Er is geen gedoe met het afwegen van koffie of het aanpassen van de maalgraad.

De samenstelling van de koffie in de pods is vergelijkbaar met die van gemalen koffie of bonen. De pads bevatten dezelfde hoeveelheid koffie als een enkele serving van gemalen koffie, namelijk 7 gram. De aroma's zijn verzekerd dankzij de perfecte maling van de koffie.

illy

illy heeft een uitgebreid assortiment aan koffiepads. De bekende Illy-koffie wordt verkocht in verschillende varianten, zoals espresso, cappuccino en latte macchiato. Daarnaast zijn er ook diverse soorten filterkoffie te koop. Ook is er een aparte lijn voor iedere smaak: van mild tot extra sterk en veel meer smaak!

illycaffè, kortweg illy, is een Italiaanse koffiebrander die wereldwijd opereert. illy is in 1933 opgericht door Francesco Illy, hij heeft zowel het eerste automatische koffiezetapparaat, als een automatisch verpakkingssysteem voor koffie uitgevonden. Toen zijn zoon Ernesto Illy na de tweede wereldoorlog het stokje overnam, werd er geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling waardoor er aan de lopende band nieuwe technieken en machines op het gebied van koffie werden uitgevonden.

Sinds 2013 is Andrea Illy, de kleinzoon van Francesco, de bestuursvoorzitter. illy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van koffie en koffieproducten en is verkrijgbaar in 131 landen.

illy producten

Bij Bobplaza vind je naast de illy servings ook alle soorten illy koffiebonen, gemalen koffie, servies en accessoires. Voor vragen over onze illy producten, kan ja altijd contact met ons opnemen. 

Wil je de koffiebeleving helemaal compleet maken? Bekijk dan eens onze accessoires. Daar vind je een selectie van de leukste en mooiste koffiekopjes en glazen van onder andere illy en Bodum! Bovendien bieden we een ruim assortiment aan Barista Tools, daarmee kun je ook thuis op een professionele manier een heerlijke kop koffie zetten!

Lees meer