Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag gesloten
U bevindt zich hier: Koffie - ESE Servings
Filter
Prijs
tot
Merk
Soort
illy ESE 18 Servings Monodose Normaal

illy ESE 18 Servings Monodose Normaal

Vanaf 5,75 6,75
illy ESE 18 Servings Monodose Donker

illy ESE 18 Servings Monodose Donker

Vanaf 5,75 6,75
illy ESE 18 Servings Monodose Decafe

illy ESE 18 Servings Monodose Decafe

Vanaf 6,75 6,95

Wij beschikken over een ruim assortiment ESE servings, een systeem dat oorspronkelijk ontwikkeld is door illy. Dit systeem werkt op basis van espressopads. De illy melange is onder de juiste druk samengeperst tussen twee biologisch afbreekbare lagen filterpapier.

 

Met illy servings creëer je in een handomdraai een perfecte espresso, keer op keer van dezelfde uitstekende kwaliteit. Bij ons heb je de keuze uit de vertrouwde, rode blikken met illy Espresso, de sterkere illy in de zwarte blikken en de groene blikken met cafeïnevrije illy.

illy

illycaffè, kortweg illy, is een Italiaanse koffiebrander die wereldwijd opereert. illy is in 1933 opgericht door Francesco Illy, hij heeft zowel het eerste automatische koffiezetapparaat, als een automatisch verpakkingssysteem voor koffie uitgevonden. Toen zijn zoon Ernesto Illy na de tweede wereldoorlog het stokje overnam, werd er geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling waardoor er aan de lopende band nieuwe technieken en machines op het gebied van koffie werden uitgevonden.

 

Sinds 2013 is Andrea Illy, de kleinzoon van Francesco, de bestuursvoorzitter. illy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van koffie en koffieproducten en is verkrijgbaar in 131 landen.

illy producten

Bij Bobplaza vind je naast de illy servings ook alle soorten illy koffiebonen, gemalen koffie, servies en accessoires. Voor vragen over onze illy producten, kan ja altijd contact met ons opnemen. 

Wil je de koffiebeleving helemaal compleet maken? Bekijk dan eens onze accessoires. Daar vind je de leukste en mooiste koffiekopjes en glazen van onder andere illy en Bodum! Bovendien bieden we een ruim assortiment aan Barista Tools, daarmee kun je ook thuis op een professionele manier een heerlijke kop koffie zetten!

Lees meer