Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Over Bobplaza

Over ons


Wij staan ermee op, drinken, proeven en genieten de hele dag door en gaan ermee naar bed. Koffie zit bij ons in het hart.

Het was eind 2006. Sinds de komst van het internet en web winkelen, is koffie online goed verkrijgbaar maar een goede website maakt in onze ogen nog geen goede koffie. Regelmatig bestelden we zelf (online) koffie maar meerdere malen ontvingen wij koffie met een korte houdbaarheid of zonder enige uitleg over de koffie zelf. Zo bedachten wij; dit kan beter! We zijn ons vervolgens gaan verdiepen, leerden mensen kennen, volgden cursussen, lazen boeken, bezochten beurzen en koffiebranderijen over de hele wereld en toen…

Met een enorme passie voor, en kennis van koffie startten wij in 2008 Bobplaza. Connecties met grote en kleine koffiebranderijen, importeurs en exporteurs van koffie, in binnen en buitenland. We wisten alles over koffie. Maar een website bouwen?! Dat was nieuw voor ons! We verbaasden ons erover dat ondanks ons uitgebreide assortiment, onze altijd verse koffie (als koffie in onze ogen te oud werd ging het weg, ook binnen de houdbaarheidsdatum!) en onze kennis van koffie, het ontzettend lastig was om op te boksen tegen de gevestigde orde online. Whizzkids en grote onlinespelers hadden alle kennis in huis om de meest geavanceerde websites en webwinkels te bouwen. Maar zonder enige kennis van koffie.. 

Gelukkig zijn wij niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben we altijd doorgezet. Met een externe partij welke voor ons de website kon bouwen en beheren (The Cre8ion Lab) konden we opboksen tegen de gevestigde orde online. Eindelijk konden we niet alleen ons zelf laten profiteren van echte koffie maar kon iedereen ons steeds beter vinden op het internet. 

Anno 2020 bestaan wij nog steeds, sterker nog; wij zijn nu één van de grootste onlinespelers op het gebied van koffie en onderhoudsartikelen voor koffiemachines. Echter wel met een belangrijk verschil; wij hebben namelijk verstand van koffie. Wij willen alles weten over koffie, drinken (bijna) niks anders, het is onze passie, onze hobby, ons werk, kortom; wij leven voor koffie! 

Onze passie en kennis delen wij graag met jou. Bestel je koffie, koffie accessoires of onderhoudsproducten voor je koffiemachine bij ons? Dan geven we jou de volgende garanties: 

 • Snelle leveringen; op werkdagen voor 18.00 uur besteld? Morgen al in huis!
 • Perfecte en persoonlijke service; wij zijn pas tevreden als jij 100% tevreden bent
 • Al onze producten worden hand verpakt en verzonden vanuit ons eigen distributiecentrum in Haarlem
 • Altijd verse producten en een maximale houdbaarheidsdatum
 • Altijd 30 dagen recht op retour
 • Scherpe prijzen
 • Producten met Nederlandse garantie
 • Diverse betrouwbare betaalmogelijkheden
 • Wil je een product eerst zien, testen of proeven? Bezoek gerust onze showroom!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom gerust op de koffie in Haarlem. Bobplaza staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam, onder nummer 34294246.

Contactgegevens Bobplaza.com

Bobplaza.com
023-5282218
Klantenservice@bobplaza.com
A. Hofmanweg 42
2031 BL Haarlem

De medewerkers van Bobplaza

Bob

 Over ons foto Bob

Bob is het hart en de ziel van Bobplaza en zorgt er keer op keer met veel plezier voor dat alles wat met Bobplaza te maken heeft, in goede banen geleid wordt. Hij heeft Bobplaza in 2008 opgericht vanuit zijn eigen passie voor koffie. Eerst deed hij dat enkel vanuit huis (of eigenlijk vanuit de schuur). Later vanuit een pand aan de Tappersweg en inmiddels vanaf onze nieuwste locatie aan de A. Hofmanweg in Haarlem. Hier beschikt Bobplaza over een groter magazijn en een ruimere showroom. Vanuit dit pand worden dagelijks veel pakketten verzonden en verlenen wij een uitstekende service. Bob is erg enthousiast, ambitieus, leergierig en speelt graag in op de huidige trends.

 • Ultieme koffiemoment: ’s ochtends, een vers gezette espresso, op de rand van het zwembad in de frisse buitenlucht.
 • Specialiteit: Bob heeft een neus voor de beste koffiedeals en zorgt continue voor een scherp en actueel aanbod.

Michael

Over ons foto Michael

Michael is aangenomen als medewerker Magazijn en Logistiek. Hij is bij Bobplaza terecht gekomen omdat hij affiniteit heeft met detailhandel en gek is op koffie. Michael is een harde werker en zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar pakketje op tijd in huis heeft. Hij heeft veel verstand van de verschillende producten die Bobplaza in zijn assortiment heeft. Naast het inpakken en verzenden van pakketten houdt Michael zich regelmatig bezig met de inrichting van het magazijn en de showroom en heeft daarom oog voor detail.

 • Ultieme koffiemoment: Elke ochtend geniet ik van mijn koffie nadat mijn wekker is gegaan. De beste manier om mijn dag te beginnen en rustig op te starten!
 • Specialiteit: Alle bestelde pakketten netjes en op tijd inpakken en verzenden en zo een lach op het gezicht van de klant toveren.

Timo

Timo is een enthousiaste en gemotiveerde medewerker met een focus op marketing en sales. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het optimaliseren van de websites, de social media, het ondersteunen van de verkopen, het klantencontact en het managen van de inkopen en voorraad. Timo is een echte pietje precies en een kei op het gebied van marketing en communicatie.

 • Ultieme koffiemoment: Een verse espreso op de bank ’s avonds na een lange dag hard werken.
 • Specialiteit: Een boodschap zo overbrengen dat het niet alleen interessant is voor de klant, maar ook nog eens leuk is om te lezen!

Donny

Over ons foto Donny

Donny zal door middel van een frisse en creatieve blik op Bobplaza voor een betere uitstraling van het bedrijf proberen te zorgen. Door het aanpassen en creëren van verschillende media uitingen en helpen bij het optimaliseren van onder andere de website, wil hij de gebruikerservaring van de klant zo leuk mogelijk maken.

 • Ultieme koffiemoment: Een warm kopje koffie tijdens het opstarten op school of werk, om daarna gefocust te werk te gaan.
 • Specialiteit: Het bedenken en ontwerpen van allerlei content, dat de aandacht van de klant trekt.