Het verhaal van Bob

Onze Bob is altijd al een rebel geweest. Als kleine jongen ging hij al zijn eigen weg: in bomen klimmen met zijn vriendjes is leuk en spannend. Maar voor Bob moest het dan wel de hoogste boom zijn! Nieuwsgierig de wereld ontdekken en dan kijken waar hij het beter kan doen. Dat is zijn drijfveer.

About

Hoe werd Bob Bobplaza?

Als klein jongetje zit Bob op schoot bij zijn vader. Die vertelt de mooiste en spannendste verhalen over zijn reizen naar de theeplantages in Sri Lanka. Bob’s eerste herinneringen zijn gekleurd met de geur van verse theebladeren en beelden van eindeloze groene velden aan de andere kant van de wereld. Toen Bob wat ouder was, mocht hij met zijn vader mee op reis. De theeplantages boden het perfecte decor om te spelen, vrienden te maken, een nieuwe taal te leren en echte liefde voor thee en koffie te ontwikkelen.

Liefde, aandacht en kwaliteit

Bob leerde dat koffie en thee meer is dan ‘even iets drinken’. Mensen hebben een band met ‘hun eigen’ merk, melange of koffieboon. Ze vinden ontspanning en genot in een kop sterke koffie in de ochtend of ontspannende verse thee in de avond. Bob leerde ook dat koffie en thee die met liefde en aandacht wordt gekweekt, geoogst, gedroogd en verpakt pas échte kwaliteit biedt! En dat de beleving pas compleet is als de beste kwaliteit koffie of thee met zorg wordt bereid met gebruik van de juiste koffieapparatuur.

Bobplaza een online familiebedrijf

Met deze kennis en ervaring op zak, wist Bob op zijn 18e precies wat hij wilde, Bobplaza: een online-winkel in koffie en thee. En wat denk je: zijn vader vond het maar niks! Bob kon beter zijn studie afmaken en een vaste baan nemen. Maar Bob is altijd de kleine rebel gebleven. Eigenwijs en met geloof in zijn visie zette hij door. Met een ondernemersgeest hard werken, kansen herkennen en grijpen, doorzetten en nooit opgeven! Gelukkig zag en begreep zijn vader het en werd Bobplaza als snel een echt familiebedrijf.

Wij zijn Bob!

Nu, meer dan tien jaar later, staat Bob aan het hoofd van een bedrijf met ruim 20 medewerkers, twee winkels en duizenden trouwe klanten. Maar het is meer dan dat. Bobplaza is een begrip. Het staat voor kwaliteit, expertise, service en liefde voor koffie en thee. Samen zijn wij Bob!