Bialetti Gemalen Koffie Intenso 250 gram

Bialetti Gemalen Koffie Intenso 250 gram

Vanaf 4,99 5,49
Bialetti Gemalen Koffie Classico 250 gram

Bialetti Gemalen Koffie Classico 250 gram

Vanaf 4,99 5,49
Bialetti Gemalen Koffie Delicato 250 gram

Bialetti Gemalen Koffie Delicato 250 gram

Vanaf 4,99 5,49
Bialetti Gemalen Koffie Hazelnoot 250 gram

Bialetti Gemalen Koffie Hazelnoot 250 gram

Vanaf 6,49 6,99
illy Gemalen Classico 250 gram

illy Gemalen Classico 250 gram

Vanaf 6,99 7,69
illy Gemalen Intenso 250 gram

illy Gemalen Intenso 250 gram

Vanaf 6,99 7,69
illy Gemalen Cafeïnevrij 250 gram

illy Gemalen Cafeïnevrij 250 gram

Vanaf 6,99 7,69
illy Gemalen Filterkoffie Classico 250 gram

illy Gemalen Filterkoffie Classico 250 gram

Vanaf 6,99 7,69
illy Gemalen Filterkoffie Intenso 250 gram

illy Gemalen Filterkoffie Intenso 250 gram

Vanaf 6,99 7,69
illy Gemalen Koffie voor Moka Classico 250 gram

illy Gemalen Koffie voor Moka Classico 250 gram

Vanaf 6,99 7,69

Gemalen koffie

Koffie kun je op meerdere manieren zetten: van klassieke espresso of filterkoffie, tot cold brew en alles daartussenin. Zet jij jouw kop koffie het liefst op de traditionele manier? Bij Bobplaza vind je de beste gemalen koffie voor je filterapparaat. Of je nu op zoek bent naar een unieke smaak of gewoon een klassieke filterkoffie, we hebben voor elk wat wils. Zo geniet je op elk moment van een heerlijk kopje koffie. Ontdek vandaag nog onze selectie gemalen koffie en kies jouw favoriet!
 

Ontdek ons assortiment met gemalen koffie van illy en Bialetti

Wil je genieten van een verse koffie met een verfijnde smaak? Proef dan de heerlijke gemalen koffie van illy of Bialetti. Lees hieronder meer over deze merken.

Gemalen koffie van illy

We bieden verschillende smaken illy gemalen koffie. Zo vind je bij ons de vertrouwde rode blikken met illy espresso, de sterkere illy in de zwarte blikken en de groene blikken met cafeïnevrije gemalen koffie. Door de grote variatie aan verschillende soorten gemalen illy kan iedereen zijn eigen favoriete smaak drinken. Meer weten over de verschillende soorten gemalen koffie van illy of van illy in het algemeen? Lees er alles over in onze blog!

Gemalen koffie van Bialetti

Hou jij van écht traditionele koffie? Maak dan heerlijke espresso op de authentieke Italiaanse manier met een percolator. De gemalen koffie van Bialetti is speciaal ontwikkeld voor de welbekende Bialetti Moka percolators, maar je kunt deze maling uiteraard ook gebruiken met apparaten van andere merken. Bekijk hier ons volledige assortiment met percolators.

Gemalen koffie online bestellen

De gemalen koffiesoorten die je in onze webshop vindt, zijn gemaakt van de beste koffiebonen. Of je nu zoekt naar hoge kwaliteit gemalen koffie voor je espressomachine, of een krachtige koffie voor jouw percolator: je bestelt het bij Bobplaza. Ook gemalen koffie zonder cafeïne vind je in onze webshop. Heb je vragen over de verschillende soorten koffie? Of weet je niet welke maling of melange bij jou past? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. We helpen je graag verder. Het is ook de moeite waard om langs te komen bij onze showroom in Haarlem, want bij ons staat altijd een kop verse koffie voor je klaar!

Heb je naast gemalen koffie ook nog andere benodigdheden nodig voor jouw koffie? Dan ben je bij Bobplaza aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan producten, waaronder barista tools en koffiemachines. Bij ons haal je alles in huis om jouw koffiebeleving compleet te maken.

Fijn gemalen koffie vs. grof gemalen koffie

Gemalen koffiebonen kunnen zowel een grove als een fijne maling hebben. Maar welke maling gebruik je precies wanneer? Over het algemeen geldt: hoe fijner de maling van de koffiebonen, hoe meer smaak de koffie afgeeft. Je hebt daarom een fijnere maling nodig als jouw koffiemachine snel een kop koffie zet. Denk aan espressomachines; deze hebben al binnen een paar tellen een espresso gezet. Als je voor een snelle zetmethode grof gemalen koffie gebruikt, zal de koffie wat zuurder smaken en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Heb je een koffiemachine met een langzame zetmethode, zoals een percolator? Dan heb je een grovere maling nodig. Het water druppelt hierbij langzaam langs de gemalen koffie, dus deze hoeft minder snel smaak af te geven. Sterker nog: wanneer de maling bij een langzame zetmethode te fijn is, zal de koffie erg bitter smaken. We hebben ook koffie met een snelfiltermaling in ons assortiment, zoals illy Gemalen Filterkoffie Classico 250 gram. Deze is net iets minder grof gemalen en is daarom ideaal voor koffie met een snelfilter.

Sommige mensen beweren dat koffie het lekkerst is wanneer de maling van de koffiebonen helemaal vers is. Voor écht verse koffie maal je de koffiebonen dus met een goede bonenmaler, maar pas op het moment dat je de koffie gaat zetten. In een vooraf gemalen variant gaat namelijk de versheid, en dus de smaken en aroma's, vrij snel verloren. Toch is het smaakverschil tussen versgemalen koffie en koffie uit een verpakking minimaal. Probeer dus zelf eens de verschillende methodes om gemalen koffie te gebruiken, en ontdek jouw eigen voorkeur!

De beste gemalen koffie bestel je bij Bobplaza

Gemalen koffie bestel je makkelijk en snel bij Bobplaza. Plaats je jouw bestelling voor 18.00 uur? Dan kun je de gemalen koffie morgen al bij jou thuis verwachten! Bovendien hanteren wij een staffelkorting, dus hoe meer je bestelt, hoe voordeliger. Kijk op de pagina van het gewenste product om te zien hoeveel korting je krijgt. Heb je vragen over de gemalen koffie van Bobplaza of over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Lees meer