Bedankt voor je bestelling!

Wij zijn blij dat je (weer) een bestelling bij ons hebt geplaatst. Indien je online hebt betaald, is je bestelling direct geaccepteerd en gaan we zo snel mogelijk over tot levering! Heb je gekozen voor vooruitbetaling? Dan ontvang je nu een e-mail met verdere instructies en betaalgegevens.

Heb je voor 18:00 uur besteld en betaald, dan ontvang je rond 20:00 uur een track & trace code.

Natuurlijk wil jij alles weten!

Wil jij ook alles weten over koffie of hoe thuis de lekkerste koffie's kunnen maken? Wij hebben te gekke blogs met leuke weetjes over de verschillende soorten koffie's, espresso's en cappuccino's! Je moet nog even wachten op je pakketje, dus ga even lekker zitten en ontspan.... Bekijk alle blogs en ontdek de wondere wereld van koffie.

Service

Service is voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit van de producten! We gaan er dan ook alles aan doen om te zorgen dat je bestelling wordt geleverd op het afgesproken moment en op het opgegeven afleveradres. Heb je nog vragen over je bestelling?  Stuur een e-mail aan klantenservice@bobplaza.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 023-5282218 .

Koffie = Social

Tevreden met onze service of blij met je bestelling? Wij vinden het leuk als je een bericht achterlaat op onze social media. En vergeet ons niet te volgen voor exclusieve acties en kortingscodes! Hieronder een overzicht van onze social pagina's.

Facebook
*
Instagram
*
Pinterest