Giraffe Coffee Roasters – nieuwe smaken

Als jij dol bent op koffie, dan heb je ongetwijfeld al kennisgemaakt met de Rotterdamse koffiebranderij Giraffe Coffee Roasters. Het assortiment dat bestaat uit een selectie van karakteristieke koffies welke uit duizenden te herkennen zijn. Blends met een uitzonderlijke samenspel van verschillende smaken, maar ook single origins waarin je het verschil in bepaalde plantage of verwerkingswijze proeft. Giraffe Coffee Roasters heeft nu ook nieuwe smaken.

Het verhaal van Giraffe Coffee Roasters

Goede koffie begint bij ‘groene koffie’ en daarom is Giraffe Coffee Roasters volledig transparant over de herkomst van koffie. Alle boeren en partners in de keten met wie Giraffe Coffee Roasters mee samenwerkt, krijgt een eerlijke prijs. De boeren met wie Giraffe Coffee Roasters samenwerkt, telen arabica’s op het hoogste niveau. Alleen de koffiebonen die karakteristiek zijn voor het gebied waar ze vandaan komen worden geselecteerd. In de branderij in Rotterdam worden de bijzondere smaken naar voren gehaald, zodat de consument, jij dus, van de koffies van Giraffe Coffee Roasters kunt genieten.  

Hiernaast investeert Giraffe Coffee Roasters in projecten zoals droogbedden of ondersteunen in het bereiken van een betere sociaaleconomische positie van vrouwen.

De nieuwe koffiebonen van Giraffe Coffee Roasters

Of je nu voor koffiebonen kiest uit een fruitige Mexico of een lekkere decaf uit Colombia, met Giraffe Coffee Roasters kun je gegarandeerd genieten van jouw wensen. Ook de nieuwe blends zijn even lekker.

Giraffe Coffee Original Blend
Met de Original Blend geniet jij van een dubbele espresso die een balans weet te vinden in zoete, fruitige en kruidige elementen. In dit brede smaakpalet proef jij zoete accenten van gedroogde abrikoos en perzik, chocolade maar ook citrus. Je zult in deze koffie verschillende smaken blijven ontdekken.

Giraffe Coffee Latin America Blend
Voor liefhebbers van cappuccino’s is de Latin America Blend een perfecte match. De blend heeft als basis kruidige licht fruitige tonen uit Brazilië en Colombia. Wanneer je de koffie combineert met melk proef je de zoete tinten van melkchocolade.

Giraffe Coffee Pacific Blend
Lust jij wel een kruidige espresso? Proef dan de Pacific Blend van Giraffe Coffee. Deze unieke blend is gecombineerd met de volle body van de Braziliaanse Arabica en fruitige Arabica uit Colombia. Zo proef je de aroma’s van steranijs en zoethout.

Giraffe Coffee Organic Blend
Voor een zoete espresso of een lekkere romige cappuccino is de Organic Blend van Giraffe Coffee Roasters ideaal. De blend bestaat uit 100% biologisch geteelde koffies uit Brazilië en Colombia. Je proeft de heerlijke nuances van chocolade, karamel, amandel en rum-rozijnen.

 

Bestel online

Giraffe Coffee Koffiebonen Original Blend 350 gram

Giraffe Coffee Koffiebonen Original Blend 350 gram

11,50
Giraffe Coffee Koffiebonen Latin America Blend 350 gram

Giraffe Coffee Koffiebonen Latin America Blend 350 gram

11,50
Giraffe Coffee Koffiebonen Pacific Blend 350 gram

Giraffe Coffee Koffiebonen Pacific Blend 350 gram

11,50
Giraffe Coffee Koffiebonen Proefpakket 1,05kg

Giraffe Coffee Koffiebonen Proefpakket 1,05kg

Adviesprijs 34,50 32,50