Koffie voor onderweg

De zomer staat alweer bijna voor de deur! Heb jij al plannen gemaakt? Wil je in het binnenland kamperen, wandelingen maken in reusachtige bossen of even een paar dagen veilig op vakantie gaan? Begin jij ook al de vakantiekriebels te voelen? Vergeet dan ook niet jouw favoriete koffie onderweg mee te nemen!

Bob heeft wat onderzoek gedaan en heeft een aantal tips samengesteld zodat jij optimaal kunt genieten van jouw koffie onderweg.

Loveramics reisbeker

Met de reisbekers van Loveramics kun jij jouw warme koffie overal mee naartoe nemen. Deze unieke reisbeker is gemaakt van duurzaam dubbelwandig porselein en wordt samen met een voedsel-veilige siliconen deksel geleverd. De dubbele wand zorgt ervoor dat jouw koffie perfect wordt geïsoleerd en zo op de gewenste temperatuur blijft. Deze beker is bovendien magnetron-, friezen- en vaatwasmachinebestendig. Dus ben je van plan om een lange rit te maken, dan kun je een reisbeker van Loveramics heel goed gebruiken.

AeroPress koffiemaker

Met de AeroPress bereid je binnen enkele minuten de lekkerste koffie. De AeroPress is duurzaam, lichtgewicht (180 gram) en erg compact. De AeroPress werkt zonder stroom en je kunt ‘m daarom overal eenvoudig mee naartoe nemen. Doe water en koffie in de AeroPress, roer het mengsel goed door en druk daarna de koffie in de mok, that’s it! Wil je deze zomer graag de natuur in trekken, vergeet dan niet jouw AeroPress mee te nemen.

Flair Espressomaker

Ben je al onderweg en je hebt trek in een sterke espresso? Met de Flair Espressomaker kun je met de hand eenvoudig een espresso bereiden. Deze espressomaker is draadloos, draagbaar, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Bovendien krijg je bij deze espressomaker een draagtas geleverd, zodat je die gemakkelijk overal met je mee kunt dragen.

Met het gebruik van de Flair Espressomaker verspil je geen koffiecapsules. Je voegt water dat net van de kook is toe aan een brouwcilinder waarvan de filterhouder gevuld is met versgemalen koffie. Door handmatig de hendel omlaag te duwen, breng je het gekookte water in contact met de versgemalen koffie. Zo genereer je precies de juiste druk voor jouw perfecte espresso.

Maak met deze tips van Bob jouw vakantieplannen nog beter en geniet ieder moment van jouw favoriete koffie!

Ontdek ze allemaal

Flair Espressomaker Classic

Flair Espressomaker Classic

Adviesprijs 219,00 199,00
Loveramics Nomad Reisbeker Dubbelwandig Gunpowder 250 ml

Loveramics Nomad Reisbeker Dubbelwandig Gunpowder 250 ml

Adviesprijs 34,95 29,95 24,95
Loveramics Nomad Reisbeker Dubbelwandig Granite 250 ml

Loveramics Nomad Reisbeker Dubbelwandig Granite 250 ml

Tijdelijk uitverkocht
AeroPress Koffiemaker

AeroPress Koffiemaker

Adviesprijs 44,95 39,95