Oh ja! Vaderdag

Wie is de liefste vader van de wereld? Jouw vader natuurlijk. Omdat hij je altijd komt helpen met dat keukenkastje dat scheef hangt of de auto die een gek geluid maakt. Omdat hij altijd van die ontzettend flauwe grappen maakt of zo mooi kan fluiten. Omdat hij niet tegen zijn verlies kan maar toch altijd weer ‘ja’ zegt als je vraagt of hij een potje wil dammen. Omdat hij zo lief is voor je moeder, je tante en je oma. 

Wat de reden ook is, jouw vader verdient het om een dag in het zonnetje gezet te worden. Daarom vieren we op 21 juni weer Vaderdag.

vaderdag

Liever geen prulletjes

Maar het is een feit dat een cadeautje verzinnen voor een man toch net iets lastiger is dan voor een vrouw. Oké, misschien is dat een vooroordeel maar doorgaans is je moeder hartstikke blij met een bos bloemen, een leuk waxinehoudertje of een fles luxe showerfoam. Maar vaders hebben niet zoveel met spulletjes en prulletjes. Die hebben liever iets praktisch. Iets dat nut heeft. En welk nut heeft een vaas met bloemen nu eigenlijk? En douchegel koopt hij zelf wel. Nee, voor je vader moet je beter je best doen.

Gelukkig besloot je vandaag om dit blog te lezen en kunnen wij je helpen met een paar goede cadeau-ideeën voor Vaderdag. Mooie stoere apparaten en goede koffie. Daar houden de meeste vaders wel van.

Kies je koffietype

Om het perfecte cadeau te kiezen is het goed om even te bedenken wat voor koffietype jouw vader is.


Type ‘Zwarter graag’: Is jouw vader zo’n man tegen wie je pas mag praten als er twee koppen koffie in zitten? Drinkt hij hem het liefst zo zwart als teer? Dan is deze koffie iets voor hem:


Type ‘Ik wil eens wat anders’: Niet goed in het maken van beslissingen en altijd op zoek naar iets anders? Dan houdt je vader vast van een beetje variatie. Geef hem een proefpakket cadeau.

Type ‘De fijnproever’: Of het nu wijn is, kaas of koffie; jouw vader wil alleen het beste. Als echte fijnproever gaat hij heel blij worden van dit mooie pakket: https://www.bobplaza.com/cadeautips/illy/illy-koffiebonen-basic-proefpakket-750-gram/

Type ‘Nee, doe maar thee’: Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw vader helemaal niet zo’n koffieliefhebber is en liever opstaat met een kopje thee. Geen probleem. Met een selectie uit ons thee-assortiment kan hij elke dag een nieuwe smaak proberen.

Type ‘The bigger the better’: Wil je echt alles uit de kast halen? Overweeg dan om deze prachtige machine cadeau te doen. Grote kans dat hij een traantje wegpinkt bij het openen.

 

Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens hier: https://www.bobplaza.com/cadeautips/