Wat is jouw signature style?

“Nee, hoor het gaat me helemaal niet om het uiterlijk. Ik vind het belangrijker dat iemand mooi is van binnen.” Je hebt een dergelijke zin vast wel eens gehoord. Tijdens een dinertje, in de kroeg of op een feestje bij iemand thuis. Is het dan niet gek dat de meeste mensen naar datzelfde dinertje, diezelfde kroeg en datzelfde feestje toch vaak wel hun mooiste, hipste of sjiekste kleren aandoen? Nee, hoor. Want hoe iets of iemand eruit ziet heeft invloed op het oordeel dat mensen hebben.

Daarom wil Bob dat zijn winkel altijd goed gevuld is met mooie spullen. Natuurlijk heeft kwaliteit de hoogste prioriteit, maar het oog wil ook wat. Daarnaast draait het in de wereld van koffie en thee niet alleen ‘smaak’ maar ook om ehhh…’smaak’. Al sinds de eerste gebrande koffiebonen en gedroogde theebladeren hun weg vonden naar het Europese continent, hangt er een air van luxe en exclusiviteit om deze exotische producten.

Waar een zekere bekende koffie- en theeproducent jarenlang de nadruk vooral legde op het hoge gezelligheidsgehalte van hun dranken, zien we het afgelopen decennium steeds vaker dat klanten weer kiezen voor mooie luxeproducten. Glimmend chromen espressomachines, slowcoffee-makers die niet zouden misstaan in een museum, limited edition blends en melanges en natuurlijk ook het mooiste design-servies. Je kunt natuurlijk zeggen dat je al die spullen toch helemaal niet nodig hebt voor een lekker kopje koffie of een goed glas thee. Dat klopt; nodig zijn ze niet maar fijn is het wel. Het draagt allemaal bij aan het gevoel, de beleving. En niet te vergeten, aan het beeld dat je creëert over jezelf. Net als met een snelle sportauto, een handgesneden maatpak of een luxe vakantiebungalow op de Britse Maagdeneilanden laat je met bovengenoemde koffie- en thee accessoires zien dat je een levensgenieter bent met een uitstekende smaak.

Neem bijvoorbeeld deze prachtige theepot van Stelton die geïnspireerd is op de oude Japanse theetradities. Of de Sage Barista espressomachine waarmee je jouw gasten gegarandeerd jaloers zal maken. Het leuke is ook dat dergelijke mooie accessoires niet alleen bewijzen dat je een ‘sense of style’ hebt, maar ook wat jouw persoonlijke stijl is. Retro, strakke eenvoud, klassiek of stoer. Hetzelfde geldt voor de smaken die je kiest: robuust, zacht, kruidig of fruitig. Jouw persoonlijke keuzes weerspiegelen je identiteit. Wil je écht dat jouw identiteit wordt gerepresenteerd door een koffiekopje uit de Euro-knallerbak in de lokale supermarkt? Is een slap, lauw kopje koffie de indruk die je wilt achterlaten bij je gasten? Natuurlijk niet!

Claim die krachtige koffiepersoonlijkheid of laat zien wat een klassieke theeschoonheid je bent. Weet je nog niet precies wat jouw ‘signature style’ is? Neem dan gerust een kijkje in onze winkel of neem contact met ons op voor advies en inspiratie.

Inspiratie

Stelton Theo Theepot 1,25L Zand

Stelton Theo Theepot 1,25L Zand

Adviesprijs 99,95 79,95
Sage Oracle RVS Espressomachine

Sage Oracle RVS Espressomachine

Adviesprijs 2.099,00 1.819,00
Sage Barista Touch Black Truffel Espressomachine

Sage Barista Touch Black Truffel Espressomachine

Adviesprijs 1.249,00 1.125,00
Sage Barista Express RVS Espressomachine

Sage Barista Express RVS Espressomachine

Adviesprijs 699,00 559,00