Soort
Merk
Prijs
tot
WMF Reinigingstabletten

WMF Reinigingstabletten

Vanaf 18,95 19,95 16,95

Reinigen

Reiniging koffiemachine kopen

Je koffiemachine reinigen is van groot belang en zorgt voor een langere levensduur. Wij hebben reinigingstabletten en schoonmaaksetjes van verschillende merken. Deze verwijderen o.a. koffievet en oliën.

Let wel op reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking, hiervoor zijn speciale ontkalkingsproducten welke wij ook ons assortiment hebben.

Koffiemachine reinigen

Genieten van de lekkerste koffie kan tegenwoordig altijd en overal met de mooiste koffiemachines. Maar wil je hier van kunnen blijven genieten en ervoor zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat? Dan moet je goed voor je koffiemachine zorgen. Regelmatig reinigen en ontkalken is de sleutel tot succes. Hierbij kun je denken aan ingewikkelde handelingen, maar niet bij Bobplaza. Wij hebben handige schoonmaaksets en reinigingsproducten voor je koffie apparaat. Doe dit regelmatig en je koffiemachine gaat nog jaren mee. Ook zul je dan niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan door eventuele reparaties.

Wat houdt reinigen van je espressomachine in

Wanneer je je koffiemachine gaat reinigen wordt het circuit waar de koffie doorheen loopt gespoeld. Door dit regelmatig te doen en goed bij te houden zal dit de smaak van de koffie ten goede komen en minder snel bitter proeven. Daarnaast heb je minder snel kans op verstoppingen in het circuit.

Wij adviseren dan ook om je koffie of espressomachine maandelijks of bij iedere 250 kopjes koffie te reinigen.

Gebruik van de juiste reinigingsproducten

Het is van groot belang dat je de juiste reinigingstabletten of reinigingsproducten voor jouw koffiemachine gebruikt. Anders kan dit tot schade aan het binnenwerk leiden. Weet je niet welke reinigingsproducten je het beste kunt gebruiken? Wij adviseren je graag telefonisch of kom langs in onze showroom!