Bialetti Moka Express 1 kops Zilver

Bialetti Moka Express 1 kops Zilver

Adviesprijs 25,00
22,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Eenvoudig in gebruik
  2. Geschikt voor gas, elektrisch en keramisch
  3. Ergonomisch handvat

Bialetti Moka Express 1 kops

Met de Bialetti Moka express 1 kops zet je in een handomdraai een verrukkelijke espresso zoals een echte Italiaan het maakt. Daarbij is deze percolator zeer eenvoudig in gebruik. 

Je schroeft het onderste gedeelte, ofwel het waterreservoir, los en je vult het met water tot onder het ventiel. Vervolgens vul je het zeefje met de gewenste koffie en plaats je deze op het waterreservoir. Wanneer je daarna de bovenkant van de percolator op het reservoir hebt gedaan, kan je ‘m op het gas zetten. Na een aantal minuten zal het water de juiste temperatuur bereiken en naar boven borrelen. Wanneer de percolator zijn werk gedaan heeft en de koffie heeft bereid, kan je deze in je kopje schenken en gaan genieten van een heerlijke verse espresso. 

De Bialetti Moka express 1 kops is voorzien van een ergonomische handgreep welke gedurende het proces niet warm wordt. Naast zijn functionaliteit is de Moka express een stijlvolle percolator met een klassiek design. De behuizing heeft acht hoeken en is gemaakt van aluminium. Hierdoor kan de percolator gebruikt worden op gas, elektrische en keramische fornuizen. Mocht de percolator te klein zijn voor je gaspit dan kan je simpelweg gebruik maken van een vlamverdeler welke je onder de percolator zet.

Overige informatie

Merk: Bialetti
Inhoud: 60ml
Materiaal: Aluminium
Kleur: ZIlver
Artikelnummer: 626
EAN: 8006363011617
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano 1 kg

Geels Espresso Milano 1 kg

Vanaf 16,95 18,95
illy Gemalen Classico 250 gram

illy Gemalen Classico 250 gram

Vanaf 6,99 7,69