Bialetti Moka Express 2 kops

Bialetti Moka Express 2 kops

Adviesprijs 23,90
21,50 (incl. BTW)

Dinsdag bezorgd

  1. Handig voor op reis of voor kleine gezinnen
  2. Elegant design
  3. Gemakkelijk in gebruik

Bialetti Moka Express 2 kops

Met de Bialetti Moka express 2 kops kan je in een mum van tijd verrukkelijke koffie zetten. De ontwerpers van Bialetti staan bekend om hun unieke kwaliteit en stijl en dat zie je terug in deze percolator. De Moka express is namelijk een klassieke en elegante percolator met een eenvoudig design. 

Met deze percolator kan je zeer eenvoudig een kop koffie zetten. Je kan deze gebruiken op een keramische- en elektrische kookplaat en op het gasfornuis. Wanneer je het bovenste gedeelte van de percolator eraf draait, kan je het waterreservoir vullen en de gewenste koffie in het zeefje doen. Vervolgens draai je de bovenkant van de percolator er weer op, zet je ‘m op het gas en na een paar minuten heb je een heerlijke koffie gemaakt. 

De Bialetti Moka express 2 kops is gemaakt van aluminium en is geschikt voor twee kopjes koffie. Met zijn compacte inhoud van 100 ml is deze percolator ideaal voor op reis, kleine gezinnen of een snelle kop koffie. De Moka express is voorzien van een ergonomisch handvat waarmee je koffie kan inschenken zonder te morsen. 

Overige informatie

Merk: Bialetti
Inhoud: 90ml
Materiaal: Aluminium
Kleur: Zilver
Artikelnummer: 627
EAN: 8006363011686
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano 1 kg

Geels Espresso Milano 1 kg

Vanaf 16,95 18,95
illy Gemalen Classico 250 gram

illy Gemalen Classico 250 gram

Vanaf 6,99 7,69