Bialetti Venus 10 kops RVS

Bialetti Venus 10 kops RVS

Ook geschikt voor inductie
Adviesprijs 52,50
49,95 (incl. BTW)

Dinsdag bezorgd

  1. Zet koffie op de authentieke Italiaanse manier
  2. Geschikt voor alle hittebronnen
  3. Gemaakt van hoogwaardig RVS
3 andere uitvoering(en)

Bialetti Venus 10 kops RVS

De lekkerste koffie zet je op de Authentieke Italiaanse manier met een percolator! Door koffie te zetten met een percolator komen de meeste smaken en aroma's vrij en komt de koffie optimaal uit de verf. De Bialetti Venus is gemaakt van RVS en is hierdoor geschikt voor alle hittebronnen (waaronder inductie).

Bialetti wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en het originele, maar authentieke design. Sinds de oprichting van Bialetti is het gelukt om te blijven innoveren en de Italiaanse koffiecultuur op de kaart te zetten. De Venus percolator is een perfect voorbeeld van de stijlvolle combinatie tussen duurzaamheid , vernieuwend design en de Italiaanse koffiekwaliteit. Met deze espressomaker blijft de aroma goed op smaak en kunt u optimaal genieten van een heerlijke espresso.

Het gebruik van de percolator

Vul het waterreservoir met de gewenste hoeveelheid water (let er op dat het water nooit boven het overdrukventiel komt). Doe de gewenste hoeveelheid gemalen koffie in het filter/de funnel en draai de percolator goed dicht. Zet de percolator op de warmtebron. Na een aantal minuten begint het water te koken en begint de percolator te pruttelen. Wacht tot de percolator gestopt is met pruttelen, schenk de koffie uit en geniet! Het handvat heeft een speciaal design waardoor deze niet warm wordt en de koffie eenvoudig en zonder te morsen uitgeschonken kan worden.

Overige informatie

Merk: Bialetti
Inhoud: 460 ml
Materiaal: RVS
Kleur: Zilver
Artikelnummer: 616
EAN: 8006363028912
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano 1 kg

Geels Espresso Milano 1 kg

Vanaf 15,95 17,95
Geels Espresso Roma 1 kg

Geels Espresso Roma 1 kg

Vanaf 15,95 17,95
illy Gemalen Koffie voor Moka Classico 250 gram

illy Gemalen Koffie voor Moka Classico 250 gram

Vanaf 6,95 7,69