Nieuw
Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS
Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS
Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS
Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS
Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS
Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS

Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS

Adviesprijs 2.199,00
2.099,00 (incl. BTW)

Binnen 3 - 5 werkdagen bezorgd

 1. Dubbele boiler systeem
 2. Solide rotatiepomp
 3. Elektronisch controlesysteem
2 andere uitvoering(en)

Lelit Bianca V3 Espressomachine RVS

Breng de perfectie van Italiaanse espressokunst naar jouw keuken met de Lelit Bianca V3 Espressomachine. Dit elegante en krachtige apparaat combineert een tijdloos ontwerp met innovatieve technologieën, waardoor het de ideale keuze is voor elke koffieliefhebber.

Stijlvolle Ontwerpen

De Lelit Bianca V3 is beschikbaar in zowel RVS, zwart als wit, met een nieuw ontworpen lekbak en hoogwaardige houten details die een vleugje stijl toevoegen aan jouw koffiehoek. De RVS variant heeft een gepolijste behuizing en de gekleurde varianten hebben een getextureerde afwerking die zorgt voor een moderne uitstraling.

Innovatieve Kenmerken

 • Geregistreerd Design Paddle: Met dit unieke paddle kun je de waterstroom nauwkeurig regelen door het geleidelijk te draaien, wat resulteert in een perfecte extractiedruk voor elke koffie.
 • L58E Groepsmanometer: Dit instrument biedt exacte controle door de werkelijke extractiedruk te monitoren, wat zorgt voor consistentie en precisie in elke zetbeurt.
 • Dubbele Boiler: Twee aparte boilers – één voor stoom en heet water en één voor koffie – garanderen een uitstekende thermische stabiliteit en maken het mogelijk om tegelijkertijd koffie te zetten en stoom te genereren met een verkorte opwarmtijd.
 • Solide Rotatiepomp: Met zijn krachtige en fluisterstille rotatiepomp zorgt deze machine voor een gelijkmatige druk, wat resulteert in de perfecte espresso. Daarnaast maakt de professionele pomp het gemakkelijk om de espressomachine aan te sluiten op een wateraansluiting.
 • Hoogwaardige Materialen: De paddle, knoppen, verstelbare voetjes, handvatten en filterhouders zijn gemaakt van het beste walnotenhout (roestvrijstalen versie) of esdoornhout (gekleurde versies). De roestvrijstalen versie heeft een behuizing, watertank, lekbak en draadrooster van AISI 304 gepolijst roestvrij staal, voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. De gekleurde versies hebben een zijden geprint logo voor een luxe uitstraling.

Geavanceerde Technologie

 • LELIT Elektronisch Controlesysteem (LCC): Dit systeem biedt verschillende extractieprofielen, voor-infusie en afzonderlijke temperatuurinstellingen voor de boilers. In de Eco-modus wordt de stoomboiler uitgeschakeld terwijl de koffieketel de ingestelde temperatuur behoudt.
 • Dubbele Manometer: Hiermee kun je zowel de druk van de stoomboiler als de waterdruk tijdens de koffie-extractie controleren.
 • Verplaatsbare Watertank: Extern geplaatst om opwarming van het water te voorkomen, kan deze watertank aan drie zijden van de machine worden geplaatst. De tank heeft een volledig open bovenkant voor comfortabel bijvullen, ergonomische handvatten met een monitorsysteem en een filtervervangingsindicator.

Gebruiksvriendelijkheid en Duurzaamheid

 • Eco-vriendelijk: De slaapstand stelt een idle-tijd in voor de stoomboiler terwijl de koffieketel een temperatuur van 70°C behoudt, met een reset-tijd van ongeveer 10 minuten.
 • Coffee Slide: Deze filterhouder met Coffee Slide-uitloop is ontworpen om contact met het werkblad te vermijden, terwijl de geleidelijke inclinatie van het handvat stabiliteit biedt tijdens het aandrukken.
 • Anti-Burn Stoomwanden: Ergonomische, anti-verbrandingsstoom- en heetwaterwanden zorgen voor veilig gebruik. De stoomwand is ideaal voor het opschuimen van melk en de heetwaterwand levert heet water voor thee en infusies.

Ervaar de combinatie van elegantie, kracht en innovatie met de Lelit Bianca V3 Espressomachine en transformeer jouw koffie-ervaring!

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PL162T-EU
Afmetingen (bxdxh): 29 x 58,5 x 39 cm
Gewicht: 27 kg
Artikelnummer: 4503
EAN: 8009437002641