Nieuw
Lelit Tamping Station RVS
Lelit Tamping Station RVS
Lelit Tamping Station RVS
Lelit Tamping Station RVS

Lelit Tamping Station RVS

41,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Maximale stabiliteit
  2. Hoogwaardige materialen
  3. Antislip basis

Lelit Tamping Station RVS

Een stevige en stabiele ondergrond is essentieel voor het nauwkeurig tampen van koffie. De Lelit Tamping Station RVS biedt de perfecte oplossing voor maximale stabiliteit en balans tijdens het tampen, waardoor u altijd kunt rekenen op een gelijkmatig resultaat.

Maximale Stabiliteit en Balans

De Lelit Tamping Station is speciaal ontworpen om maximale stabiliteit te bieden tijdens het tampen. De vorm van het station houdt de filterhouder perfect in balans, zodat u met precisie kunt werken. Dit voorkomt ongelijke verdeling van de gemalen koffie en zorgt voor een betere extractie en smaak van uw espresso.

Hoogwaardige Materialen

Gemaakt van geborsteld roestvrij staal, staat de Lelit Tamping Station garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat het station lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik, terwijl het er ook nog eens stijlvol uitziet in elke keuken of espressobar.

Antislip Basis

De basis van het tamping station is voorzien van antislip materiaal, wat niet alleen zorgt voor een veilige en stabiele tamping ervaring, maar ook voorkomt dat het station krassen veroorzaakt op uw werkblad. Dit maakt het tamping station niet alleen functioneel, maar ook beschermend voor uw keukenoppervlakken.

Geschikt voor de Meeste Filterdragers

De Lelit Tamping Station is geschikt voor de meeste filterdragers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel thuisbarista's als professionals. Het universele ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt tampen eenvoudiger en consistenter.

Til uw koffiebereidingen naar een hoger niveau met de Lelit Tamping Station RVS. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van stabiel en nauwkeurig tampen voor de perfecte espresso, elke keer weer.

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PLA4000
Artikelnummer: 4528
EAN: 8009437000975
Andere klanten kochten ook:
Nieuw Lelit IMS Filterbakjes Set 58mm

Lelit IMS Filterbakjes Set 58mm

23,00
Nieuw Lelit Koffieverdeler 58,55mm

Lelit Koffieverdeler 58,55mm

49,00
Nieuw Lelit Tamper Aluminium 58,55mm

Lelit Tamper Aluminium 58,55mm

47,00