Black Friday Sale + 75,- Shoptegoed
Sage Barista Pro Black Stainless Espressomachine
Sage Barista Pro Black Stainless Espressomachine

Sage Barista Pro Black Stainless Espressomachine

Black Friday Sale + 75,- Shoptegoed
Adviesprijs 829,00
829,00
699,00 (incl. BTW)
  1. Voorzien van een LCD-display
  2. Opwarmtijd van slechts 3 seconden
  3. Met geïntegreerd koffiemolen
2 andere uitvoering(en)

Sage Barista Pro Black Stainless Espressomachine

Ontvang tijdelijk tot 100 euro shoptegoed bij aankoop van geselecteerde Sage Espressomachines. Lees alles over de shoptegoed actie op de Sage actiepagina.

Sage heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan de serie Barista Pro Espressomachines. Naast mat zwart en geborsteld RVS is de machine nu ook verkrijgbaar in Black Stainless; fraai lichtglanzend afgewerkt RVS met een kleur die richting antraciet gaat.

Met de Sage Barista Pro haal je een complete koffiebar in huis. Met deze innovatieve espressomachine bereid je sneller dan ooit koffievariaties van professionele kwaliteit. Door het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem bereikt de espressomachine binnen slechts 3 seconden de optimale extractietemperatuur. Dit in combinatie met de geïntegreerde, uiterst nauwkeurige bonenmaler (met maar liefst 30 maalstanden) welke de gemalen koffie automatisch doseert, maken de Barista Pro één van de snelste machines verkrijgbaar.

Op het intuïtieve LCD-display worden onder andere de maalgraad, voortgang van de maling en extractieduur weergeven. Het display weergeeft precies de essentiele informatie die je nodig heeft voor de perfecte kop koffie. Je gebruikt het display tevens voor het reinigen en ontkalken van de machine.

De stijlvolle Barista Pro espressomachine is voorzien van digitale PID temperatuurregeling (met een maximale afwijking van 1°C), waardoor de perfecte temperatuur altijd binnen het optimale bereik blijft. Ook is de machine voorzien van lagedruk pre-infusie, zodat alle smaken en aroma's van de koffie optimaal vrijkomen. Met de krachtige stoompijpje kun je in een handomdraai melk textureren tot microschuim om de smaak van koffie te bevorderen en zelfs latte art te maken.

Een andere handige functie van de Barista Touch is dat er onder de lekbak een opbergruimtezit voor bijvoorbeeld reinigingsborstels en onderdelen. Verder is de watertank (met een ruime inhoud van 2L) demontabel, waardoor deze eenvoudig gevuld kan worden. Ook het bonenreservoir van 250 gram is eenvoudig los te koppelen.

De Sage espressomachine wordt standaard geleverd met een handleiding, 54 mm RVS portafilter, enkelwandig en dubbelwandig filterbakje (1 en 2 kops), RVS melkkan (480 ml), reinigingsset, Razor™-doseringstool, ClaroSwiss-waterfilter en waterhardheid teststrip.

De brouwtemperatuur van een espresso is circa 92 °C. Deze temperatuur is vastgezet met de digitale PID. De serveertemperatuur van een espresso (de vloeibare espresso die in jouw kopje terecht komt) is daarentegen altijd tussen de 68 en 74 °C. Hoe meer onderdelen van worden voorverwarmd (het kopje, de filterdrager, de broeikop, etc.), hoe heter de espresso zal zijn. Dit zal echter nooit boven de 74 °C zijn.

Overige informatie

Merk: Sage
Afmetingen (hxbxd): 35,4 x 40,6 x 40,6 cm
Garantie: 24 maanden
Gewicht: 13 kg
Artikelnummer: 5543
EAN: 9355973007459
Andere klanten kochten ook:
Sage Uitklopbak Mini

Sage Uitklopbak Mini

Adviesprijs 32,00 29,00
Sage Stoompijp Reiniger 10 stuks

Sage Stoompijp Reiniger 10 stuks

Adviesprijs 18,90 17,90
Sage Claro Swiss Waterfilter

Sage Claro Swiss Waterfilter

Vanaf 13,95 14,50