Sage Dynamic Duo Combideal
Sage Dynamic Duo Combideal
Sage Dynamic Duo Combideal
Sage Dynamic Duo Combideal
Sage Dynamic Duo Combideal
Sage Dynamic Duo Combideal

Sage Dynamic Duo Combideal

Adviesprijs 1.399,00
1.250,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Extra voordelige combideal
  2. Machine met dubbele boiler
  3. Uiterst nauwkeurig koffiemolen

Sage Dynamic Duo Combideal

Door deze extra voordelige Sage Dynamic Duo combideal te bestellen, haal jij alles in huis om een perfecte espresso of barista-kwaliteit cappuccino te bereiden. Dit dynamiche duo bestaat uit de innovatieve Sage Dual Boiler Espressomachine en de uiterst nauwkeurige Sage Smart Grinder Pro Bonenmaler.

Sage Dual Boiler RVS Espressomachine

De Sage Dual Boiler is een favoriet onder de barista's en dat is niet zonder reden. De machine heeft namelijk, zoals de naam al verklapt, een dubbele RVS boiler; één voor stoom en één voor koffie. Hierdoor kun je gelijktijdig koffie bereiden en melk opschuimen tot de perfecte microschuimstructuur. Ideaal voor latte art! Ook is de machine voorzien van digitale PID temperatuurregeling. Dit in combinatie met de verwarmde zetgroep zorgen ervoor dat je altijd de optimale temperatuur hebt voor een perfecte espresso of cappuccino.

Door het gebruiksvriendelijke LCD-scherm is de espressomachine eenvoudig te bedienen. Zo kun je het scherm onder andere gebruiken voor het programmeren van de perfecte doorlooptijd, het aanpassen van de temperatuur en het onderhoud van de machine. Zo heb je keer op keer de pefecte kop koffie.

De unieke Dual Boiler espressomachine is tevens voorzien van lagedruk pre-infusie, zodat alle smaken en aroma's van de koffie optimaal vrijkomen. Verder is de watertank (met een ruime inhoud van 2,5L) eenvoudig te vullen via een klep op de bovenkant van de machine. De inhoud van de watertank is eenvoudig af te lezen op de waterindicator aan de voorzijde van de machine. Onder de lekbak zit een handige opbergruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld reinigingsborstels en onderdelen. Ook is de machine voorzien van een geïntegreerde magnetische tamper.

Sage Smart Grinder Pro Silver Bonenmaler

Het handige LCD-display van de Sage Smart Grinder geeft de maalinstellingen, maalduur en het aantal gewenste kopjes weer, waardoor koffiebonen malen kinderspel wordt. Daarnaast is de bonenmaler voorzien van een intelligent automatisch doseersysteem waardoor jij altijd de perfecte hoeveelheid bonen maalt voor iedere kop koffie. Ook heeft deze unieke Sage bonenmaler maar liefst 60 maalinstellingen. Hierdoor bereid je keer op keer overheerlijke koffie met elke zetmethode; van espresso tot cafetiere.

Met behulp van de unieke PDT-regeling (Precision Digital Time) pas je de maalduur in stappen van 0,2 seconden aan, wat zorgt voor een uiterst nauwkerige dosering. Het kegelvormige maalmechanisme van de Sage Smart Grinder Pro bonenmaler is gemaakt van speciaal gehard roestvrij staal en minimaliseert de hitte tijdens het malen, waardoor essentiële oliën in de koffiebonen beschermt worden. Dit maakt het maalmechanisme uitermate duurzaam! Loopt je bonenmaler vast door een steentje of verbrande koffieboon? Geen probleem! De maalschijven zijn namelijk uiterst eenvoudig te demonteren.

De Sage Smart Grinder Pro bonenmaler wordt geleverd met 2 portafilterhouders (50-54 mm & 58 mm). Dit maakt de koffiemolen geschikt voor nagenoeg alle soorten en maten filterdragers. Verder wordt de bonenmaler geleverd met luchtdichte en UV-werende voorraadpot en een reinigingsborstel.

Overige informatie

Merk: Sage
Garantie: 24 maanden
Materiaal: RVS en kunststof
Artikelnummer: 5539
EAN: 9355973008333
Andere klanten kochten ook:
Bobplaza Universele Ontkalker 750 ml

Bobplaza Universele Ontkalker 750 ml

12,95
Sage Claro Swiss Waterfilter

Sage Claro Swiss Waterfilter

Vanaf 13,95 14,50