Nieuw
Lelit Filterdrager 58mm
Lelit Filterdrager 58mm
Lelit Filterdrager 58mm
Lelit Filterdrager 58mm

Lelit Filterdrager 58mm

49,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Inclusief diverse filterbakjes
  2. Voor de E61 zetgroep
  3. Coffee Slide uitloop voor hygiëne
1 andere uitvoering(en)

Lelit Filterdrager 58mm

De Lelit Filterdrager 58mm is een essentieel accessoire voor elke koffieliefhebber die thuis perfecte espresso’s wil bereiden. Deze filterdrager met klassieke handgreep biedt veelzijdigheid en gemak, ideaal voor gebruik met espressomachines met een E61 zetgroep.

Ergonomisch en Functioneel Ontwerp

De Lelit Filterdrager is voorzien van een gepolijste zwarte klassieke handgreep die speciaal is ontworpen om het aandrukken van de koffie te vergemakkelijken. De handgreep, gemaakt van technopolymeer, biedt een ergonomische en comfortabele grip. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak, zelfs bij intensief gebruik.

Innovatieve Coffee Slide Tuit

Een unieke eigenschap van deze filterdrager is de Coffee Slide tuit, die zo is ontworpen dat hij geen contact maakt met het werkblad. Dit voorkomt morsen en zorgt voor een schone en hygiënische werkomgeving.

Inclusief Diverse RVS Filters

De Lelit Filterdrager 58mm wordt geleverd met meerdere roestvrijstalen filters, ontwikkeld in samenwerking met IMS. Deze set omvat filters voor 1 dosis (9-11 g), 2 doses (14-18 g), 2 doses (18-21 g) en een blind filter. Dit biedt maximale flexibiliteit bij het bereiden van verschillende koffiebereidingen.

Geschikt voor de E61 zetgroep

Deze filterdrager is compatibel met espressomachines die gebruikmaken van de E61 zetgroep. Dit maakt hem een veelzijdige aanvulling op je bestaande koffiemachine, geschikt voor zowel beginnende als ervaren thuisbarista's.

Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid

Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en technopolymeer, is de Lelit Filterdrager 58mm duurzaam en ontworpen voor langdurig gebruik. De samenwerking met IMS garandeert een eersteklas filterontwerp dat bijdraagt aan een gelijkmatige en consistente koffie-extractie.

Met de Lelit Filterdrager 58mm haal je een professioneel en functioneel accessoire in huis dat je koffie-extractie naar een hoger niveau tilt. Het ergonomische ontwerp, de innovatieve Coffee Slide tuit en de compatibiliteit met de E61 brzetgroep maken dit de perfecte keuze voor elke thuisbarista.

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PLA582S
Artikelnummer: 4509
EAN: 8009437000296