Smeg Variabele Waterkoker Rood
Smeg Variabele Waterkoker Rood
Smeg Variabele Waterkoker Rood
Smeg Variabele Waterkoker Rood
Smeg Variabele Waterkoker Rood
Smeg Variabele Waterkoker Rood

Smeg Variabele Waterkoker Rood

Adviesprijs 199,00
179,00 (incl. BTW)

Donderdag bezorgd

  1. Instelbare temperatuur
  2. Warmhoudfunctie
  3. 360° draaivoet
3 andere uitvoering(en)

Smeg Variabele Waterkoker Rood

De Smeg Variabele Waterkoker is ideaal voor het zetten van jouw favoriete kop thee. Voor verschillende smaken is soms een andere temperatuur nodig, die je met de variabele waterkoker gemakkelijk kunt instellen. Je kunt een temperatuur selecteren tussen de 50° en 100°C.  Naast deze handige functie zal deze rode variant van de variabele waterkoker een waardevolle toevoeging aan iedere keuken zijn, mede door het mooie ronde design en opvallende kleur, in combinatie met de toegepaste technologie.

Als je de warmhoudfunctie inschakelt, zal de variabele waterkoker de vastgestelde temperatuur behouden. Dit kan erg handig kan zijn op het moment dat je onverwachts gebeld wordt bijvoorbeeld, de waterkoker zal namelijk gewoon op jou wachten. Als je deze functie uitzet, zal de waterkoker zichzelf automatisch uitschakelen op het moment dat de aangegeven temperatuur bereikt is.

De waterkoker van Smeg heeft een maximum inhoud van 1,7 liter, wat gelijk staat aan 7 kopjes thee. Je kunt gemakkelijk zien of je de waterkoker genoeg hebt gevuld voor jezelf en jouw gasten, doordat de indicator aangeeft hoeveel liter er in de koker zit en aan hoeveel kopjes thee dit gelijk staat.

Het deksel kan gemakkelijk geopent worden door de knop bovenop het deksel in te drukken. Daarnaast kan je zonder enig probleem de koker van zijn houder afhalen doordat het 360 graden wendbaar is op de houder. Verder heeft de houder anti-slip voetjes, waardoor hij altijd een goede grip behoudt.

Specificaties:

- 360° draaivoet
- Automatisch uitschakelen bij 100°C
- Uitneembare rvs-kalkfilter (afwasbaar)
- Anti-slip voetjes
- Afmetingen: 275x226x171 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Vermogen: 2400 W

Overige informatie

Merk: Smeg
Kleur: Rood
Inhoud: 1,7L
Type: KLF04RDEU
Artikelnummer: 9306
EAN: 8017709231675