Smeg Waterkoker Wit
Smeg Waterkoker Wit
Smeg Waterkoker Wit
Smeg Waterkoker Wit
Smeg Waterkoker Wit
Smeg Waterkoker Wit

Smeg Waterkoker Wit

Adviesprijs 169,00
149,00
139,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Retro jaren ’50 design
  2. 360° draaivoet
  3. Razendsnel en geruisloos
3 andere uitvoering(en)

Smeg Waterkoker Wit

Fleur je keuken op met de retro SMEG Waterkoker. Het jaren ‘50 ontwerp in combinatie met het gebruiksgemak van de waterkoker zal elk moment speciaal maken, van het ontbijt tot een kopje thee in de middag en van een snelle pauze tot een relaxmomentje in de avond.

Om te zien of je genoeg water in de waterkoker hebt gedaan voor jezelf en de visite, hoef je alleen maar te kijken op de indicator. De indicator geeft duidelijk het aantal liters, maar ook het aantal kopjes dat je met deze hoeveelheid kan vullen aan. De koker zelf is zonder enig probleem van zijn houder af te halen en is ook zeer gemakkelijk weer terug te plaatsen door de 360 graden draaibare houder, die door de anti-slip pootjes altijd op zijn plaats blijft staan.

De SMEG waterkoker kan je vullen met 1,7 liter water, wat goed is voor wel zeven koppen thee. Je kan het deksel van de waterkoker gemakkelijk openen door de knop bovenop het deksel in te drukken. Daarnaast schakelt de waterkoker zichzelf uit op het moment dat het water in de koker 100°C bereikt.

Overige informatie

Merk: Smeg
Kleur: Wit
Inhoud: 1,7L
Type: KLF03WHEU
Artikelnummer: 9304
EAN: 8017709230999