Filter

Prijs

tot
50% korting Bodum Melior Koffiemaker 1L

Bodum Melior Koffiemaker 1L

Adviesprijs 49,90 46,99 24,95
50% korting Bodum Chambord cafetiere RVS 0,35L

Bodum Chambord cafetiere RVS 0,35L

Adviesprijs 45,00 39,90 22,50
50% korting Bodum Chambord cafetiere RVS 1L

Bodum Chambord cafetiere RVS 1L

Tijdelijk uitverkocht
50% korting Bodum Cafetiere 8 kops, 1L Wit

Bodum Cafetiere 8 kops, 1L Wit

Tijdelijk uitverkocht
Cafetiere Reserveglas 1L

Cafetiere Reserveglas 1L

Tijdelijk uitverkocht
Cafetiere Reserveglas 0,35L

Cafetiere Reserveglas 0,35L

Adviesprijs 12,90 10,90

De kern(producten) van Bodum

Bodum is een van de vooraanstaande merken op het gebied van hoge kwaliteit koffie-, thee -en huishoudproducten. Dit resulteert in een ruim assortiment aan de beste kwaliteit koffiemakers voor de lekkerste kop verse koffie. Ook de dubbelwandige Bodum Pavina glazen zijn over de hele wereld te verkrijgen. De producten van Bodum zijn functioneel, betaalbaar en geschikt voor iedereen. Innovatie en functionaliteit vormen hierbij de basis van de producten van Bodum. Op zoek naar andere keukenartikelen zoals bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijke waterkoker? Ook daarvoor ben je bij Bodum aan het juiste adres!

De geschiedenis van Bodum

Het begon allemaal in 1944 in het pittoreske Kopenhagen, gelegen in Denemarken. Hier startte Peter Bodum zijn bedrijf. Het begon eerst klein met het importeren van glaswerk en het innoveren en verbeteren van oude ontwerpen, daarna heeft het bedrijf zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld en uitgebreid tot een van de bekendste spelers op het gebied van koffie-,thee- en keukenaccessoires. Geen keuken is immers compleet zonder de functionele en klassieke Bodum Voorraadpotten! Mede dankzij de nieuwe eigenaar van het bedrijf, Jorgen Bodum, die in 1974 het stokje overnam van zijn vader, maakte het bedrijf grote stappen en komen de beste en meest innovatieve producten tot stand. Zijn zoon verplaatste het hoofdkantoor van Denemarken naar een meer centrale en inspirerende plek; Zwitserland. Een prachtige plek waar veel ruimte is voor de ontwikkeling en innovatie van producten.

De producten van Bodum

Bodum is veel meer dan alleen een koffie- en thee bedrijf. Naast koffiemakers en theepotten is het assortiment inmiddels uitgebreid naar een verscheidenheid aan keuken-en huishoudproducten. Ga jij wel eens een dagje uit, ben je vaak onderweg naar werk of school en wil je toch kunnen genieten van een gekoeld drankje of warme kop koffie? Dan zijn bijvoorbeeld de Bodum reisbekers een ideale oplossing voor jou! De RVS reisbekers komen in verschillende kleuren en houden dranken voor een aantal uur op temperatuur.

Bekende Bodum Producten

Zoals je weet staat Bodum bekend om zijn innovatie, kwaliteit en functionaliteit. Dankzij de vele innovaties zijn er veel bekende en toonaangevende modellen uitgebracht die nog steeds onderdeel zijn van het assortiment. Het begon in de jaren ’50 met het MOCCA vacuüm koffiezetapparaat. Hierna maakte Bodum veel indruk met de lancering van de eerste Franse koffiepers (Bodum cafetière): de Bistro. Niet lang daarna volgde nog twee iconische modellen, namelijk de Bodum Melior Koffiemaker en de welbekende Bodum Chambord cafetieres.