Filter

Prijs

tot

Gewicht

Soort

30% korting SMIT&DORLAS Single Origin Colombia Koffiebonen 500 gram

SMIT&DORLAS Single Origin Colombia Koffiebonen 500 gram

Adviesprijs 14,95 14,95 9,95
SMIT&DORLAS Lungo Classico 1 kg

SMIT&DORLAS Lungo Classico 1 kg

Vanaf 26,10 27,35
SMIT&DORLAS Lungo Passionato 1kg

SMIT&DORLAS Lungo Passionato 1kg

Vanaf 24,55 25,70
SMIT&DORLAS Caffe Delicato 1 kg

SMIT&DORLAS Caffe Delicato 1 kg

Vanaf 26,10 27,35
SMIT&DORLAS Caffe Delicato Fairtrade 1 kg

SMIT&DORLAS Caffe Delicato Fairtrade 1 kg

Vanaf 27,10 28,55
Smit & Dorlas Espresso Originale 250 gram

Smit & Dorlas Espresso Originale 250 gram

Adviesprijs 6,95 6,95 5,95
SMIT&DORLAS Espresso Originale 1 kg

SMIT&DORLAS Espresso Originale 1 kg

Vanaf 26,10 27,35
SMIT&DORLAS Espresso Intenso 1 kg

SMIT&DORLAS Espresso Intenso 1 kg

Vanaf 24,55 25,70
SMIT&DORLAS Caffe Decaffeinato 1 kg

SMIT&DORLAS Caffe Decaffeinato 1 kg

Vanaf 27,10 28,55
Nieuw SMIT&DORLAS Classic Roast Capsules Nespresso Compatible 10 stuks

SMIT&DORLAS Classic Roast Capsules Nespresso Compatible 10 stuks

Vanaf 3,50 3,79
Nieuw SMIT&DORLAS Dark Roast Capsules Nespresso Compatible 10 stuks

SMIT&DORLAS Dark Roast Capsules Nespresso Compatible 10 stuks

Vanaf 3,50 3,79
Nieuw SMIT&DORLAS Extra Dark Roast Capsules Nespresso Compatible 10 stuks

SMIT&DORLAS Extra Dark Roast Capsules Nespresso Compatible 10 stuks

Vanaf 3,50 3,79
SMIT&DORLAS Intenso Capsules Nespresso Compatible 100 stuks

SMIT&DORLAS Intenso Capsules Nespresso Compatible 100 stuks

35,00
SMIT&DORLAS Espresso Kop en Schotel

SMIT&DORLAS Espresso Kop en Schotel

Vanaf 6,95 7,50
SMIT&DORLAS Lungo Kop en Schotel

SMIT&DORLAS Lungo Kop en Schotel

Vanaf 7,50 7,95
SMIT&DORLAS Cappuccino Kop en Schotel

SMIT&DORLAS Cappuccino Kop en Schotel

9,45

Smit en Dorlas

SMIT&DORLAS is sinds zijn opkomst in 1822 uitgegroeid tot een waar begrip binnen de horecawereld. Zij begrijpen dat écht goede koffie tijd nodig heeft om tot de optimale smaaksensatie te komen. Daarom worden de Smit en Dorlas koffiebonen in kleine hoeveelheden gebrand, zodat de sensationele smaak en het aroma genoeg tijd heeft om te ontwikkelen. In totaal zijn er 7 hoogwaardige standaard melanges op de markt, die ieder een bijzondere en eigen smaak heeft. Ook worden er periodiek uitzonderlijke 'Single Estate' Smit en Dorlas koffiebonen op de markt gebracht.

Smit en Dorlas bonen

Bij Bobplaza bieden we een selectie van Smit en Dorlas koffiebonen aan, waarmee je thuis kunt genieten van de rijke smaken die deze ambachtelijke koffie te bieden heeft. Niet te missen is de signature roast van SMIT&DORLAS: de Smit & Dorlas espresso originale koffiebonen. Met de intense en volle smaak van deze blend, drink je espresso op z’n puurst. 100% Rainforest Alliance gecertificeerd en extra lang donker gebrand voor een krachtige smaak. Als je van wat meer pit houdt, raden we je de Smit en Dorlas espresso intenso koffiebonen aan. Deze pittige melange van Smit en Dorlas bonen is langzaam en extra lang gebrand voor een krachtige, intense smaak. Ze bieden de perfecte basis voor een espresso, cappuccino, latte macchiato en ristretto.  

Ook beschikbaar bij ons, zijn de Smit en Dorlas Lungo classico koffiebonen. Deze klassieke blend heeft een lichte tot medium branding en heeft een fluweelzachte afdronk dankzij het slow roast proces. Deze Smit en Dorlas bonen komen het best tot hun recht wanneer ze geserveerd worden als lungo, latte macchiato, koffie verkeerd of filterkoffie. Ook lekker voor lungo en filterkoffie zijn de Smit en Dorlas Lungo passionato koffiebonen

Verder hebben we Smit en Dorlas Caffe Delicato koffiebonen, gemaakt van de beste kwaliteit Arabica koffiebonen en Smit en Dorlas Caffe Decaffeinato voor de liefhebbers van koffie laag in cafeïne. 

Dus wil je Smit & Dorlas koffiebonen bestellen? Bij Bobplaza vind je een uitgebreid assortiment aan Smit en Dorlas bonen. 

Smit en Dorlas kopjes

Ben je op zoek naar mooie Smit en Dorlas kopjes? Schenk je favoriete koffie van Smit & Dorlas in de Smit en Dorlas espresso kopjes, de Smit en Dorlas Lungo kopjes of de Smit en Dorlas cappuccino kopjes. Met duurzaam porselein van hoge kwaliteit kun je optimaal genieten van je (dubbele) espresso, koffie, caffè lungo of cappuccino. 

Tip: verwarm je kopje altijd voordat je je koffie maakt. Voorverwarmd porselein houdt je koffie lekker lang op temperatuur! 

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij SMIT&DORLAS. Als toonaangevend koffiebedrijf zet Smit & Dorlas zich actief in voor een duurzame koffieketen, waarbij ze streven naar positieve impact op mens en milieu. Zo werkt Smit & Dorlas nauw samen met koffieboeren om voor eerlijke handelspraktijken en arbeidsvergoedingen te zorgen. Daarnaast zet Smit en Dorlas zich in voor milieuvriendelijke productiemethoden. Ze nemen bijvoorbeeld maatregelen om hun ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het gebruik van duurzame verpakkingen, het focussen op energie-efficiënte processen en het minimaliseren van afval. Smit en Dorlas werkt samen met internationaal erkende gedragscodes en alle koffiemelanges zijn gecertificeerd. Nu je weet dat er met veel liefde wordt omgegaan met mens en natuur, smaakt de koffie nog veel lekkerder!

Smit en Dorlas koffiebonen kopen

Bij Bobplaza kun je hoogwaardige Smit en Dorlas koffiebonen kopen die zorgvuldig zijn geselecteerd en gebrand, voor een rijke en verfijnde koffie-ervaring. Smit en Dorlas, hét iconische horeca koffiemerk, biedt kwaliteit en vakmanschap voor liefhebbers van uitmuntende koffie. Je kan langskomen in onze showroom in Haarlem voor advies op maat of online Smit & Dorlas koffiebonen en accessoires bestellen op Bobplaza.com. Je hebt na de aankoop 30 dagen bedenktijd. Bestel je jouw Smit en Dorlas producten voor 18:00 uur? Dan ontvang je ze de volgende dag al in huis!