Bobplaza Universele Melksysteemreiniger 1000 ml

Bobplaza Universele Melksysteemreiniger 1000 ml

Huismerk voordeel
12,95 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Voor elk merk en type koffiemachine
  2. Inclusief handige doseerruimte
  3. Eenvoudigen effectief in gebruik
1 andere uitvoering(en)

Bobplaza Universele Melksysteemreiniger 1000 ml

Gebruik de Bobplaza Melksysteemreiniger voor een optimale levensduur van je koffiemachine én een betere koffiesmaak. De universele melkreiniger van Bobplaza zorgt ervoor dat het melksysteem en de melkslangetjes van jouw koffie- of espressomachine optimaal gereinigd worden van bacteriën, vetten en melkresten.

De universele melksysteemreinger is geschikt voor alle merken en types koffie- en espressomachines en is door de handige doseerruimte zeer eenvoudig en effectief in gebruik! Aangeraden wordt om het melksysteem van je machine elke dag te reinigen, mits deze die dag gebruikt is. Daarnaast is het aanbevelenswaardig om het melksysteem wekelijks te demonteren en enige tijd te laten weken in een oplossing van 30 ml melkreiniger en 300 - 500 ml warm water.

Instructies van de melksysteemreiniger

Draai de dop van de doseerruimte een halve slag open en knijp in de fles totdat de doseerruimte gevuld is met de gewenste hoeveelheid melkreiniger. Per reinigingsbeurt heb je doorgaans 20 - 30 ml melkreiniger nodig. Voer vervoglens de stappen uit zoals omschreven in de handleiding van je koffiemachine.

Let op: de melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking, hiervoor raden wij Bobplaza Universele Ontkalker aan. Voor het intern reinigen van de machine raden wij de Bobplaza Universele Reinigingstabletten aan.

Overige informatie

Inhoud: 1000 ml
Type: Melk en cappuccino reiniger
Merk: Bobplaza
Artikelnummer: 2007
EAN: 7141219674064
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano 1 kg

Geels Espresso Milano 1 kg

Vanaf 16,95 18,95
Bobplaza Universele Ontkalker 750 ml

Bobplaza Universele Ontkalker 750 ml

12,95
Bobplaza Universele Reinigingstabletten 10 stuks

Bobplaza Universele Reinigingstabletten 10 stuks

Tijdelijk uitverkocht