Nieuw
ECM Waterfilter Set Aqua Aroma Crema 2 stuks

ECM Waterfilter Set Aqua Aroma Crema 2 stuks

42,50 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Pure Koffiesmaak
  2. Machine Levensduur
  3. Eenvoudige Installatie

ECM Waterfilter Set Aqua Aroma Crema 2 stuks

Verbeter de smaak van je espresso en behoud de puurheid van je favoriete koffiebonen met de ECM Waterfilter Set Aqua Aroma Crema. Deze set van 2 hoogwaardige waterfilters is ontwikkeld om de waterkwaliteit te optimaliseren, waardoor elke kop koffie een meesterwerk wordt.

Pure Waterbasis

Zorg voor een zuivere en smaakvolle waterbasis voor je koffie door ongewenste onzuiverheden te verwijderen. De Aqua Aroma Crema filters verminderen chloor en kalk, waardoor je koffie de volle smaak en aroma's behoudt.

Verlengde Levensduur van je Machine

Bescherm je espressoapparaat tegen de schadelijke effecten van kalkaanslag. De ECM waterfilters verminderen de vorming van kalkaanslag, waardoor de levensduur van je machine wordt verlengd en de prestaties behouden blijven.

Eenvoudige Installatie

Geen gedoe of ingewikkelde installatie. De ECM Waterfilter Set is ontworpen voor gebruiksgemak. Test de hardheid van het kraanwater met de meegeleverde test strips en stel het waterfilter in op de corresponderende hardheid. Plaats vervolgens eenvoudigweg de filters in het waterreservoir van je machine en geniet van een probleemloze werking.

Hoe te Gebruiken

  • Verwijder de Verpakking: Neem de waterfilters uit de verpakking en spoel ze kort af onder koud water.
  • Plaats in het Waterreservoir: Plaats de filters in het waterreservoir van je espressoapparaat, volgens de instructies van de fabrikant.
  • Geniet van Verbeterde Koffie: Zet je espresso met vertrouwen, wetende dat de ECM Waterfilter Set Aqua Aroma Crema de beste waterkwaliteit levert voor een ongeëvenaarde koffiebeleving.

Upgrade je koffie-ervaring vandaag nog met de ECM Waterfilter Set. Bestel nu en ontdek het verschil dat zuiver water kan maken in elke slok.

Let op: raadpleeg vóór het plaatsen van de waterfilter altijd de meegeleverde handleiding en/of bekijk de onderstaande video. Het waterfilter is uitsluitend geschikt voor ECM espressomachines waarvan de watertank is voorzien van het witte waterfilter adapter. Neem bij twijfel contact op met onze klantenservice

Overige informatie

Merk: ECM
Inhoud: 2 waterfilters & 2 test strips
Artikelnummer: 3294
EAN: 4260013825571
Andere klanten kochten ook:
Nieuw ECM IMS Competitie Precisie Filterbakje Nanotech Coating 20 - 22 gram

ECM IMS Competitie Precisie Filterbakje Nanotech Coating 20 - 22 gram

29,95
Nieuw ECM IMS Precisie Douchezeef Nanotech Coating

ECM IMS Precisie Douchezeef Nanotech Coating

29,95
Nieuw ECM WDT Tool Koffie Verdeler

ECM WDT Tool Koffie Verdeler

Tijdelijk uitverkocht