Nieuw
Lelit Ontkalker 2 x 125ml

Lelit Ontkalker 2 x 125ml

14,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Hoogwaardige kwaliteit
  2. Veilig en gebruiksvriendelijk
  3. Ultrasnelle werking

Lelit Ontkalker 2 x 125ml

Het onderhouden van uw espressomachine en waterkoker is essentieel voor het behouden van de beste koffiesmaak en de optimale werking van uw apparaten. Met de Lelit Ontkalker kunt u eenvoudig en snel ontkalken, zodat uw apparatuur altijd in topconditie blijft.

Hoogwaardige Kwaliteit Gegarandeerd

De reinigingskit en detergenten van Lelit, waaronder deze ontkalker, worden uitvoerig getest in het LELIT laboratorium. Dit garandeert de hoogste kwaliteit en de beste prestaties bij elke reinigingsbeurt.

Specifieke Ontkalker voor Diverse Apparaten

De Lelit Ontkalker, bekend als Puly Descaler, is speciaal ontwikkeld voor zowel traditionele als capsule-, pod-, automatische en semi-automatische espressomachines. Daarnaast is het ook geschikt voor waterkokers. Dit veelzijdige product zorgt ervoor dat uw apparatuur vrij blijft van kalkaanslag, wat de levensduur verlengt en de prestaties verbetert.

Met de Lelit Ontkalker profiteert u van een ultrasnelle werking, waardoor uw espressomachine of waterkoker binnen enkele minuten weer kalkvrij is. Dit zorgt voor minimale onderbrekingen en maximale gebruiksvriendelijkheid.

Veilig en Gebruiksvriendelijk

Deze ontkalker is veilig voor alle apparatuur die in contact komt met voedsel. Hij is geurloos, smaakloos en milieuvriendelijk. Het product werkt snel, zelfs in koud water, en is niet corrosief voor metalen onderdelen. Bovendien tast het geen rubberen afdichtingen aan en laat het geen sporen of geuren achter, waardoor uw apparatuur direct weer klaar is voor gebruik.

Inhoud en Toepassing

Elke verpakking bevat twee flesjes van 125 ml, ideaal voor meerdere ontkalkingsbeurten. Deze handige dosering maakt het gebruik eenvoudig en efficiƫnt.

Houd uw espressomachine en waterkoker in perfecte staat met de Lelit Ontkalker 2 x 125 ml. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een schone, goed onderhouden machine voor de beste koffiesmaak en prestaties!

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PLA9204
Inhoud: 2 x 125ml
Artikelnummer: 4545
EAN: 8009437002511
Andere klanten kochten ook:
Nieuw Lelit Reinigingspoeder Koffiemolen 20 x 15 gram

Lelit Reinigingspoeder Koffiemolen 20 x 15 gram

29,00
Nieuw Lelit Melkreiniger 10 x 25ml

Lelit Melkreiniger 10 x 25ml

21,00
Nieuw Lelit Waterfilter 2 stuks

Lelit Waterfilter 2 stuks

18,00